Bitumen dakbedekking

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Bitumen dakbedekking

Is uw bitumen dakbedekking toe aan vervanging of is een reparatie noodzakelijk? Of bent u bezig met een renovatie en zou u graag een bitumen dak willen? Schakel dan een professionele dakdekker in. Een dakdekker houdt rekening met uw persoonlijk smaak, maar ook met het straatbeeld. Eventuele eisen vanuit de gemeente zijn ook belangrijk factoren waar een dakdekker rekening mee dient te houden. Benieuwd wat een professionele dakdekker voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Dakinspectie

Een dakinspectie is zeer belangrijk voor de staat van uw dak. Problemen met uw dak kunnen tijdig worden gesignaleerd en dat scheelt u weer extra kosten. Door weersomstandigheden zoals storm, regen en hagel krijgt uw dak aardig wat te verduren. Zeker als het dak van uw woning al wat ouder is, is een dakinspectie aan te raden. Bitumen daken zijn vaak kwetsbaarder voor scheurtjes dan pannen. Door een grondige inspectie te laten uitvoeren door een professionele dakdekker voorkomt u onnodige schade en kosten.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Onderhoud van uw bitumen dakbedekking

Blijkt na een dakinspectie dat het bitumen dakbedekking toe is aan onderhoud? Schakel dan de hulp in van een professionele dakdekker. In de meeste gevallen zullen wij snel op locatie kunnen zijn om het nodige onderhoud te plegen. Het is raadzaam om schade aan het bitumen dakbedekking gelijk te laten repareren. Scheurtjes in de dakbedekking kunnen leiden tot lekkages en lekkages kunnen vervolgens zorgen voor instabiliteit van het dak. Dan bent u veel verder van huis. Voor tijdig onderhoud neemt u contact op met ons. Ook voor noodsituaties kunt u 24/7 terecht bij ons.

Bitumen dakbedekking lekkage

Als u kampt met daklekkage, dan raden wij u aan zo snel mogelijk contact op te nemen. Een daklekkage is erg vervelend en kan leiden tot veel kosten. Daar zijn wij als geen ander van bewust. Als u een dakdekker inschakelt, kan het probleem snel verholpen worden. Als u ervoor kiest om niet direct in te grijpen, dan heeft dat veel ongewenste consequenties. Denk bijvoorbeeld aangevolgen voor de dakconstructie, inboedel, muren of vloeren van uw woning. Schade aan de dakconstructie betekent ook dat uw woning gewoonweg niet veilig meer is.

Neem contact op met de specialist

Met een ruime ervaring en kennis op gebied van bitumen daken plaatsen, dakinspecties, onderhoud en reparaties van lekkages of dakgoten, kunnen wij u altijd van dienst zijn. U bent verzekerd van een snelle service en u kunt profiteren van voordelige tarieven voor onze diensten. Heeft u te maken met een noodsituatie door bijvoorbeeld stormschade? Twijfel dan geen moment en neem contact op. We zorgen ervoor dat we snel naar uw locatie komen om de nodige reparaties uit te voeren. Op die manier kunnen wij uw veiligheid waarborgen en voorkomt u onnodige kosten!