Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking laten leggen

Is uw bitumen dakbedekking toe aan vervanging of is een reparatie noodzakelijk? Of bent u bezig met een renovatie en zou u graag een bitumen dak willen? Schakel dan een professionele dakdekker in. Een dakdekker houdt rekening met uw persoonlijk smaak, maar ook met het straatbeeld. Eventuele eisen vanuit de gemeente zijn ook belangrijk factoren waar een dakdekker rekening mee dient te houden. Benieuwd wat een professionele dakdekker voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Dakinspectie

Een dakinspectie is zeer belangrijk voor de staat van uw dak. Problemen met uw dak kunnen tijdig worden gesignaleerd en dat scheelt u weer extra kosten. Door weersomstandigheden zoals storm, regen en hagel krijgt uw dak aardig wat te verduren. Zeker als het dak van uw woning al wat ouder is, is een dakinspectie aan te raden. Bitumen daken zijn vaak kwetsbaarder voor scheurtjes dan pannen. Door een grondige inspectie te laten uitvoeren door een professionele dakdekker voorkomt u onnodige schade en kosten.

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking dakdekker

Onderhoud van uw bitumen dakbedekking

Blijkt na een dakinspectie dat het bitumen dakbedekking toe is aan onderhoud? Schakel dan de hulp in van een professionele dakdekker. In de meeste gevallen zullen wij snel op locatie kunnen zijn om het nodige onderhoud te plegen. Het is raadzaam om schade aan het bitumen dakbedekking gelijk te laten repareren. Scheurtjes in de dakbedekking kunnen leiden tot lekkages en lekkages kunnen vervolgens zorgen voor instabiliteit van het dak. Dan bent u veel verder van huis. Voor tijdig onderhoud neemt u contact op met ons. Ook voor noodsituaties kunt u 24/7 terecht bij ons.

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

U wordt doorgaans binnen 2 weken al geholpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

Bitumen dakbedekking lekkage

Als u kampt met daklekkage, dan raden wij u aan zo snel mogelijk contact op te nemen. Een daklekkage is erg vervelend en kan leiden tot veel kosten. Daar zijn wij als geen ander van bewust. Als u een dakdekker inschakelt, kan het probleem snel verholpen worden. Als u ervoor kiest om niet direct in te grijpen, dan heeft dat veel ongewenste consequenties. Denk bijvoorbeeld aangevolgen voor de dakconstructie, inboedel, muren of vloeren van uw woning. Schade aan de dakconstructie betekent ook dat uw woning gewoonweg niet veilig meer is.

mos op dak lekkage

Neem contact op met de specialist

Met een ruime ervaring en kennis op gebied van bitumen daken plaatsen, dakinspecties, onderhoud en reparaties van lekkages of dakgoten, kunnen wij u altijd van dienst zijn. U bent verzekerd van een snelle service en u kunt profiteren van voordelige tarieven voor onze diensten. Heeft u te maken met een noodsituatie door bijvoorbeeld stormschade? Twijfel dan geen moment en neem contact op. We zorgen ervoor dat we snel naar uw locatie komen om de nodige reparaties uit te voeren. Op die manier kunnen wij uw veiligheid waarborgen en voorkomt u onnodige kosten!

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker?

Dakbeheer Acuut is een ervaren en gediplomeerd dakdekkersbedrijf. We werken uitsluiten met A-kwaliteit materialen en u krijgt altijd minimaal 10 jaar garantie oplopend tot 20 jaar garantie op een nieuw dak dat door ons wordt aangelegd. Op dit moment rijden we gemiddeld met 9 werkbussen door héél Nederland om elke dag daklekkages te repareren, daken te renoveren of vernieuwen, lood rondom de dakkapel en schoorsteen te repareren, dakreparaties uit te voeren en ga zo maar door.

Heeft u een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

    Dakbeheer acuut

    Gratis dakinspectie aanvragen

    Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

    ×