Vrijblijvende offerte aanvragen

  Dakdekker Apeldoorn

  Dakdekker in Apeldoorn: transparante service & gratis dakinspectie

  Dakbeheer Acuut is hét dakdekkersbedrijf voor Apeldoorn en omgeving. U kunt ons altijd voor al uw dakwerkzaamheden in Apeldoorn inschakelen. Wat doen wij zoal? Wij hebben ruime ervaring in dakrenovatie, dakreparatie, dakinstallatie, daklekkage reparatie, daklood vervanging en schoorsteenrenovatie! Zonder dat we er bewust mee bezig zijn, biedt een dak min of meer ongemerkt geborgenheid, comfort en bescherming. Een dak biedt bescherming tegen de elementen en het houdt u droog. Het is dus belangrijk om uw dak in goede conditie te houden. Preventief dakonderhoud helpt daarbij! Hieronder leest u meer over ons werk als dakdekker in Apeldoorn. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Wilt u alvast een gratis dakinspectie aanvragen? Ook dat doet u hier.

   Vrijblijvende offerte aanvragen

   Dakonderhoud

   Als dakdekkersbedrijf in Apeldoorn attenderen wij onze klanten altijd op het belang van goed dakonderhoud. Zo behoudt deze zijn beschermende kwaliteiten en blijven de kosten voor onderhoud overzichtelijk. Op het gebied van vakkundig dakonderhoud kunnen wij veel voor u doen om uw dak te beschermen en in de beste conditie te houden.

   Dakreparatie en dakrenovatie

   Dakreparatie en dakrenovatie zijn mogelijk op vrijwel alle soorten daken. Dus ook op platte en hellende daken. Heeft u een klein daklek of stroomt het water door een flink gat naar binnen? Voor kleine en grote problemen die dakreparatie behoeven, kunt u ons dakdekkersbedrijf altijd inschakelen. Dakbeheer Acuut heeft alle kennis en vaardigheden in huis om u optimaal van dienst te zijn.

   Dakdekker Apeldoorn

   dakdekker in apeldoorn

   Plaatsen van dakbedekking

   In ons dakdekkersbedrijf weten we alles over het plaatsen van dakbedekking van uiteenlopende materialen zoals bitumen, EPDM en natuurlijk de bekende dakpannen. Wij doen ons werk met topkwaliteit materialen voor een duurzaam en betrouwbaar dak.

   Bellen of offerte aanvragen

   Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

   Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

   Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

   Wij rekenen geen voorrijkosten

   Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

   U heeft
   10 jaar garantie

   Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

   Offerte aanvragen voor een lekkend dak

   Waarom in Apeldoorn kiezen voor Dakbeheer Acuut?

   Als dakdekker in Apeldoorn zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van diverse soorten dakbedekking op vele soorten daken en het verhelpen van daklekkages. Wij verzorgen dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud aan alle typen daken, lichtkoepels en dakkapellen. Goede redenen om te kiezen voor Dakbeheer Acuut zijn:

   • Gratis dakinspectie
   • 10 jaar garantie
   • Geen voorrijkosten
   • Scherpe vaste prijs per m²
   • 20 jaar ervaring!
   dakdekkersbedrijf dakbeheer acuut

   24/7 spoedreparatie

   Heeft u dakschade door een storm of windhoos? Bel ons direct voor een spoedreparatie. Met onze 24/7 spoedservice kunt u altijd rekenen op onze snelle en professionele hulp.

   Installeren van een nieuw dak

   Heeft u een nieuw dak op uw woning nodig? Dat is één van onze specialisaties als dakdekker in Apeldoorn. Wilt u een plat, schuin of rond dak hebben? Wij staan u altijd bij met deskundig advies over de beste dakoplossingen voor uw huis. En heeft u bijzondere wensen wat betreft dakkleur of materiaalsoort? Laat het ons weten; wij zorgen wij voor de best passende dakoplossing.

   Contact met Dakbeheer Acuut

   Meer weten over het laten plaatsen, repareren, renoveren van daken, schoorsteenrenovatie of daklood vervangen? Neem dan gerust contact op met onze dakdekker in Apeldoorn via nummer 030 207 24 90, of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website.