Dakdekker Bilthoven

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Bilthoven

Onze dakdekkers beschikken over ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in alle soorten daken. Van het plaatsen van daken tot het repareren en onderhouden van daken; wij doen het allemaal. Ook als je een spoedgeval hebt buiten kantoortijden bieden wij snelle hulp.

Nieuw dak in Bilthoven

Is jouw dak verouderd en heeft onderhoud niet zoveel zin meer? Kies dan voor een volledig nieuw dak. Wat jouw wensen ook zijn, wij plaatsen alle soorten daken van diverse materialen. Ga voor een klassieke en landelijke uitstraling en kies voor een rieten dak of houd het simpel en kies dakpannen uit naar jouw smaak. Wij geven je graag een prijsindicatie voor het plaatsen van een nieuw dak. Samen kiezen we de beste mogelijkheid voor jouw type woning in Bilthoven en omgeving.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Reparatie nodig?

Heb jij mankementen aan je dak gespot? Dan is het tijd voor een reparatie. Dit is erg belangrijk om te voorkomen dat de schade groter wordt. Wij komen graag bij je langs om je te adviseren wat de beste oplossing is voor het probleem aan jouw dak. Indien nodig vervangen wij direct de onderdelen of repareren wij het dak. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en repareren deze dus met gemak. Zodra wij op de hoogte zijn van de grootte en het type probleem kunnen wij een prijsindicatie geven.

Onderhoud

Daken hebben onderhoud nodig. Hoe vaak dit onderhoud moet worden uitgevoerd is afhankelijk van het materiaal en type dak er op jouw huis ligt. Zo is het bij een plat dak extra belangrijk om het te reinigen, omdat het misschien minder makkelijk uit zichzelf wordt weggespoeld. Wij onderhouden elk soort dak, hierbij inspecteren wij eerst het hele dak. Vervolgens reinigen wij jouw dak, dakgoten en afvoer op professionele wijze zodat er geen vuil meer overblijft. Zo gaat het dak langer mee en blijf jij er veilig onder wonen. Dakonderhoud voorkomt complicaties in de toekomst, wacht er daarom niet te lang mee.

Spoedgevallen

Is er een hevige wind of regen aan het werk? En merk je dat jouw dak dit niet aan kan? Bel ons dan direct op, wij helpen je zo snel mogelijk met het repareren van het dak. Denk bijvoorbeeld aan losse dakpannen door een storm of een lekkage door een heftige regenval. Onze dakdekkers gaan op professionele wijze te werk en bieden een snelle oplossing. Zo weet jij zeker dat je weer veilig thuis kunt zijn, zonder complicaties.

Conclusie

Welk type dak jouw huis in Bilthoven ook heeft; wij komen je helpen op het gebied van onderhoud en reparaties. Ook in spoedgevallen komen onze dakdekkers in actie om een veilige oplossing te bieden. Nieuw dak nodig? Neem contact met ons op en wij geven je advies.