Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Dakdekker Breukelen

Dakdekker in Breukelen: transparante service & gratis dakinspectie

Zoekt u een goede dakdekker in Breukelen? Dakbeheer Acuut is het dakdekkersbedrijf dat u in Breukelen met plezier en vakmanschap helpt met dakwerkzaamheden als dakrenovatie, dakreparatie, dakinstallatie, daklekkage reparatie, daklood vervanging en schoorsteenrenovatie! Zonder dat u er echt bij stilstaat, zorgt het dak op uw huis voor geborgenheid en veiligheid. Ook houdt het u natuurlijk droog. Maar dan moet uw dak wel in perfecte staat zijn. Als ervaren dakdekker in Breukelen zorgen wij ervoor dat uw dak altijd in topconditie is en blijft. Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op. Gratis dakinspectie aanvragen? Ook dat doet u hier.

Dakonderhoud

Met onze diensten als dakdekkersbedrijf kunnen wij alles doen wat nodig is om uw dak te beschermen en te onderhouden. Wij weten dat een dakreparatie wel enige overlast kan veroorzaken bij u, en mogelijk ook uw buren. Het is dan ook altijd ons streven om dakwerkzaamheden in Breukelen altijd zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Dakreparatie

Als het gaat om dakreparatie werken we op en aan vele soorten daken, dus ook platte daken en hellende daken. Heeft u een kleine daklekkage of stroomt het water met emmers tegelijk uw woning in? Voor dakreparatie hebben onze dakdekkers hebben alle kennis en vaardigheden in huis om elk dak te repareren.

Dakdekker Breukelen

dakdekker in breukelen

Dakbedekking aanbrengen

Ook zijn onze dakdekkers zeer bekwaam in het installeren van dakbedekking van verschillende materialen, waaronder bitumen, EPDM en dakpannen. We werken alleen met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dak duurzaam en betrouwbaar is.

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

Waarom in Breukelen Dakbeheer Acuut inschakelen?

Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van diverse soorten dakbedekking voor vele soorten daken en het verhelpen van daklekkages. Wij leveren vakkundig dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk. En wij doen controles en onderhoud uit aan daken, lichtkoepels en dakkapellen. Goede redenen om te kiezen voor Dakbeheer Acuut zijn:

 • Gratis dakinspectie
 • 10 jaar garantie
 • Geen voorrijkosten
 • Scherpe vaste prijs per m²
 • 20 jaar ervaring!
dakdekkersbedrijf dakbeheer acuut

24/7 spoedreparatie

Heeft uw dak stormschade opgelopen? Bel ons voor een spoedreparatie. Met onze 24/7 spoedservice bieden wij u altijd snelle en professionele hulp.

Nieuw dak plaatsen

Nieuw dak nodig op uw nieuwe woning? Het plaatsen van verschillende soorten daken is één van onze specialiteiten als dakdekkersbedrijf in Breukelen. Wilt u een plat, schuin of rond dak? Wij maken het. Uiteraard kunnen we u ook uitvoerig adviseren over het meest geschikte dak voor u. Ook bij bijzondere wensen wat betreft kleur of materiaalsoort, zorgen wij voor de best passende dakoplossing.

Contact met Dakbeheer Acuut

Wilt u meer weten over het laten plaatsen, repareren, renoveren van daken, schoorsteenrenovatie of daklood vervangen? Neem dan gerust contact uw dakdekker in Breukelen via nummer 085 002 63 07, of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

  Dakbeheer acuut

  Gratis dakinspectie aanvragen

  Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

  ×