Dakdekker Breukelen

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Breukelen

Als specialist op het gebied van daken bieden wij een oplossing voor elk probleem. Schakel ons in voor spoedreparaties of laat een dakdekker op vaste basis langskomen voor onderhoud. Ook als je een nieuw dak nodig hebt kunnen wij je verder helpen, wij plaatsen namelijk elk type dak. Ga voor een professionele, persoonlijke werkwijze en kies voor ons als jouw dakdekker.

Onderhoud

Het uitvoeren van onderhoud is erg belangrijk. Hiermee voorkom je namelijk problemen op het gebied van veiligheid. Onze dakdekkers komen graag bij jou langs voor het uitvoeren van onderhoud, dit kan op vaste basis. Wij laten het weten zodra het weer tijd is voor een inspectie en plannen een afspraak met je in. Tijdens deze afspraak controleren wij het hele dak en maken alles weer schoon. Vuil kan namelijk zorgen voor schade aan het dak, dit voorkom je met een goede reiniging. Komen wij beschadigde plekken tegen? Dan kunnen wij dit ter plekke voor je repareren.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Een nieuw dak

Het plaatsen van een nieuw dak is een flinke klus. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle soorten daken. Wat jouw wensen ook zijn op het gebied van materiaal en kleur; wij regelen het voor je. Plan een afspraak in met één van onze dakdekkers en wij komen bij je langs om het huidige dak te bekijken. Samen bespreken we de mogelijkheden en houden we je budget en wensen in gedachten. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, de kosten van het onderhoud en hoe lang het dak precies mee gaat. Op deze manier komen we samen tot een besluit en kunnen we aan de slag.

Spoedreparatie

Zijn er problemen ontstaan op jouw dak door bijvoorbeeld een storm? Schakel ons in en wij helpen je zo snel mogelijk met het veiligstellen van jouw woning. Onze medewerkers begrijpen hoe belangrijk het is om je veilig in huis te voelen. Daarom bieden wij hulp op elk tijdstip, wanneer jij dit nodig hebt. Voorkom verdere schade en schakel daarom snel een specialist in. Wij helpen je ook bij daklekkages en andere soort schade.

Persoonlijk advies

Voor persoonlijk advies over een nieuw dak, onderhoud of reparaties kun je contact met ons opnemen. Wij plannen een afspraak met je in en bekijken jouw dak, samen bespreken we de mogelijkheden en bieden we een prijsindicatie. Ook als je vragen hebt over de verschillen tussen de materialen en het onderhoud kun je bij ons terecht.

Conclusie

Als dakdekker in Breukelen zijn wij werkzaam in deze hele regio. Schakel ons in voor het plaatsen van een nieuw dak, spoed reparaties of onderhoud. Wij bieden snelle hulp op allerlei tijdstippen en gaan voor de beste mogelijkheid voor jouw huis. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.