Dakdekker Hilversum

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Hilversum

Heb je geconstateerd dat je dak beschadigd is? Dan is het belangrijk om meteen contact op te nemen met dé dakdekker van Hilversum. Onze specialisten kunnen al snel aanwezig zijn, om de schade zorgvuldig en snel te verhelpen. Bij dakschade is het altijd essentieel om zo snel mogelijk te handelen. De schade kan namelijk snel toenemen, zeker als er ook sprake is van een lekkage. Wacht je te lang, dan kan de waterschade tot in de duizenden euro’s oplopen. Waterschade wordt bovendien niet vergoed als er sprake is van achterstallig onderhoud. Als dakdekker in Hilversum handelen we zeer snel bij iedere vorm van schade aan het dak!

Onderhoud door de dakdekker in Hilversum

Om schade aan het dak te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten verrichten. Ook dat kun je met een gerust hart aan de dakdekker in Hilversum overlaten. Bij een onderhoudsbeurt controleren we het dak op schade en kwetsbare plekken. Bovendien reinigen we de dakbedekking. Hetzelfde geldt voor de dakgoten en eventueel voor de schoorsteen. Door de dakgoten en de dakbedekking te reinigen, voorkomen we dat vuil zich ophoopt. Dat vergroot namelijk de kans op lekkages. Ook het reinigen van de schoorsteen is zeer belangrijk. Een vuile schoorsteen vergroot in combinatie met een haard namelijk de kans op brand en koolstofmonoxidevergiftiging.

Verstandig is om onderhoud aan de dakdekker in Hilversum over te laten. Onze vakmensen hebben namelijk een getraind oog en merken het direct wanneer een reparatie noodzakelijk is. Bovendien weten onze specialisten hoe ze veilig op het dak kunnen werken. Het kan gevaarlijk zijn om zelf onderhoud aan je dak uit te voeren!

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Wij werken met alle dakbedekkingen

Als dakdekker in Hilversum hebben we ervaring met ieder soort dak. Heb je een schuin dak of een plat dak? In beide gevallen kunnen we je uitstekend van dienst zijn! Of je nu een rieten dak, bitumen dak of pannendak hebt, je kunt altijd een beroep doen op onze specialisten.

Waarom voor de dakdekker in Hilversum kiezen?

Als dakdekker in Hilversum kunnen we je bij ieder soort dak van dienst zijn, maar we bieden daarnaast nog veel meer voordelen. Zo kunnen we in spoedgevallen snel optreden en hechten we veel waarde aan een klantvriendelijke aanpak. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent en werken op een eerlijke en transparante wijze. Bovendien hebben we veel ervaring en is je dak weer in een goede staat zodra wij klaar zijn met onze werkzaamheden.

Vragen of een afspraak maken?

Heb jij nog vragen over onze dienstverlening of plan je het liefst snel een afspraak met ons in? Neem dan contact met ons op! We vertellen je graag meer over onze diensten of plannen direct een afspraak met je in. Wanneer er sprake is van spoed, kunnen we je meestal dezelfde dag nog van dienst zijn.