Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Dakdekker Hilversum

Dakdekker in Hilversum: transparante service & gratis dakinspectie

Heeft u een dakdekker in Hilversum nodig voor vakkundige dakrenovatie, dakreparatie, installatie van nieuwe daken, daklekkage reparatie, daklood vervanging en schoorsteenrenovatie? Neem dan contact op met Dakbeheer Acuut. Wij weten als ervaren dakdekkersbedrijf als geen ander dat een dak in goede staat optimaal bescherming biedt tegen de elementen en uw garantie is op comfortabel en onbezorgd wonen. Wij zijn de ervaren en vakkundige dakdekker in Hilversum die zorgt dat de daken van onze klanten in topconditie zijn en blijven. Meer weten, of een gratis dakinspectie aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dakonderhoud met weinig overlast

Als dakdekkersbedrijf kunnen wij u alles bieden op het gebied van dakonderhoud. Uit ervaring weten wij dat een dakreparatie of dakrenovatie voor enige overlast kan zorgen. Wij streven er daarom ook altijd naar om de dakwerkzaamheden zo soepel, vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen en zo weinig mogelijk hinder te veroorzaken. Daar kunt u bij onze dakdekkers in Hilversum op vertrouwen.

Daken repareren

Dakreparatie doen wij op zowel platte daken als hellende daken. De omvang van het probleem op uw dak maakt daarbij niet uit. Als dakdekkersbedrijf hebben wij alle kennis en vaardigheden in huis om de meest uiteenlopende dakproblemen op te lossen.

Dakdekker Hilversum

dakdekker in hilversum

Dakbedekking plaatsen

Onze ervaren dakdekkers voelen zich als een spreekwoordelijke vis in het water als het gaat om het installeren van verschillende materialen en soorten dakbedekking, zoals bitumen, EPDM en dakpannen. Daar hebben ze veel plezier in. Vooral ook omdat we werken met uitsluitend hoogwaardige materialen. U weet dan dat u na onze werkzaamheden beschikt over een duurzaam en betrouwbaar dak.

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

Waarom in Hilversum kiezen voor Dakbeheer Acuut?

Waarom kiest u in Hilversum voor de vakkundige dakdekkers van Dakbeheer Acuut?

 • Gratis dakinspectie
 • 10 jaar garantie
 • Geen voorrijkosten
 • Scherpe vaste prijs per m²
 • 20 jaar ervaring!
dakdekkersbedrijf dakbeheer acuut

24/7 spoedreparatie aan uw dak

Heeft u dakschade door een storm of windhoos? Bel ons direct voor een spoedreparatie. Dankzij onze 24/7 spoedservice kunt u dag en nacht rekenen op onze snelle en professionele hulp.

Nieuw dak plaatsen

Wilt u graag een nieuw dak op woning plaatsen? Wij zijn dakdekker in Hilversum gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende typen en soorten daken. Bijvoorbeeld platte, schuine en ronde daken. Ook helpen we u graag met deskundig advies over het beste dak voor uw woning. Ook bij bijzondere wensen wat betreft kleur of materiaalsoort zorgen wij voor een best passende dakoplossing.

Contact met Dakbeheer Acuut

Wilt u meer weten over het plaatsen, repareren, renoveren van daken, schoorsteenrenovatie of daklood vervangen? Bel of mail ons gerust via nummer 085 002 63 07, of info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

  Dakbeheer acuut

  Gratis dakinspectie aanvragen

  Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

  ×