Dakdekker Houten

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Houten

Op zoek naar een nieuw, passend dak? Van dakpannen, rieten daken tot houten daken; wij kunnen het allemaal. Schakel ons in en wij adviseren je graag, wij zijn namelijk gepassioneerd over ons vak. Ben je op zoek naar een professionele dakdekker voor (spoed)reparaties of het plegen van onderhoud? Ook voor deze zaken kun je ons bellen.

Dakonderhoud

Alle daken moeten eens in de zoveel jaar worden gecontroleerd. Hoe vaak dit moet is afhankelijk van het type dak dat jij hebt gekozen. Onderhoud aan het dak is erg belangrijk voor jouw veiligheid, maar ook voor die van een ander. Daarom inspecteren wij daken op professionele wijze en repareren wij onderdelen als dit noodzakelijk is. Zo ben jij ervan verzekerd dat je met een gerust hart onder je dak kunt leven zonder complicaties. Wij reinigen de daken, dakpannen en dakgoten zodat dit ook geen problemen kan opleveren. Onze dakdekkers regelen alles omtrent onderhoud van de daken.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Spoedreparaties

Is er een storm aan de gang en zie je dat jouw dak hieronder heeft geleden? Dan komen wij direct in actie. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om veilig te wonen en bieden daarom 24/7 service voor spoedreparaties. Ook bij lekkages schieten wij te hulp en zorgen wij ervoor dat er geen verdere schade ontstaat. Het zou immers zonde zijn als er hierdoor schade aan het interieur zou komen. Om te voorkomen dat er complicaties ontstaan tijdens stormen of regen is het handig om op tijd te zijn met het onderhoud aan het dak.

Nieuwe daken

Voel je de behoefte om een compleet nieuw dak te plaatsen? Of is het gewoon tijd voor een nieuw dak omdat het huidige dak is verouderd? Dan helpen wij je graag verder. Met onze ruime ervaring weten wij alles af van diverse typen daken, niets is te gek voor ons. Ook als je speciale wensen hebt op het gebied van kleur of materiaalsoort zoeken wij naar de beste oplossing. Onze dakdekkers plaatsen platte, schuine en ronde daken. Neem contact met ons op en wij adviseren je graag om te kijken wat beste past bij jouw huis.

Dakadvies

Heb je wat vragen over de verschillende soorten materialen die tot de mogelijkheden behoren? Of ben je benieuwd naar de kosten, het onderhoud of waar de materialen precies vandaan komen? Onze dakdekkers adviseren jou graag zodat jij een goede beslissing kunt maken over welk type dak het best bij jou en je budget past.

Conclusie

Als specialist adviseren wij jou niet alleen, maar helpen wij je ook graag zo snel mogelijk met het vervullen van jouw wensen. Samen bekijken we de mogelijkheden en plaatsen wij nieuwe daken of voeren we onderhoud of reparaties uit.