Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Dakdekker Houten

Dakdekker Houten: snel uw klus geregeld

Op zoek naar een nieuw, passend dak? Van dakpannen, tot houten daken; wij kunnen het allemaal. Schakel ons in en wij adviseren je graag, wij zijn namelijk gepassioneerd over ons vak. Ben je op zoek naar een professionele dakdekker voor (spoed)reparaties of het plegen van onderhoud? Ook voor deze zaken kun je ons bellen.

Dakonderhoud

Alle daken moeten eens in de zoveel jaar worden gecontroleerd. Hoe vaak dit moet is afhankelijk van het type dak dat jij hebt gekozen. Onderhoud aan het dak is erg belangrijk voor jouw veiligheid, maar ook voor die van een ander. Daarom inspecteren wij daken op professionele wijze en repareren wij onderdelen als dit noodzakelijk is. Zo ben jij ervan verzekerd dat je met een gerust hart onder je dak kunt leven zonder complicaties. Wij reinigen de daken, dakpannen en dakgoten zodat dit ook geen problemen kan opleveren. Onze dakdekkers regelen alles omtrent onderhoud van de daken.

Dakdekker Houten

dakdekker in houten

Spoedreparaties

Is er een storm aan de gang en zie je dat jouw dak hieronder heeft geleden? Dan komen wij direct in actie. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om veilig te wonen en bieden daarom 24/7 service voor spoedreparaties. Ook bij lekkages schieten wij te hulp en zorgen wij ervoor dat er geen verdere schade ontstaat. Het zou immers zonde zijn als er hierdoor schade aan het interieur zou komen. Om te voorkomen dat er complicaties ontstaan tijdens stormen of regen is het handig om op tijd te zijn met het onderhoud aan het dak.

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

Nieuwe daken

Voel je de behoefte om een compleet nieuw dak te plaatsen? Of is het gewoon tijd voor een nieuw dak omdat het huidige dak is verouderd? Dan helpen wij je graag verder. Met onze ruime ervaring weten wij alles af van diverse typen daken, niets is te gek voor ons. Ook als je speciale wensen hebt op het gebied van kleur of materiaalsoort zoeken wij naar de beste oplossing. Onze dakdekkers plaatsen platte, schuine en ronde daken. Neem contact met ons op en wij adviseren je graag om te kijken wat beste past bij jouw huis.

dakdekkersbedrijf dakbeheer acuut

Dakadvies

Heb je wat vragen over de verschillende soorten materialen die tot de mogelijkheden behoren? Of ben je benieuwd naar de kosten, het onderhoud of waar de materialen precies vandaan komen? Onze dakdekkers adviseren jou graag zodat jij een goede beslissing kunt maken over welk type dak het best bij jou en je budget past.

Conclusie

Als specialist adviseren wij jou niet alleen, maar helpen wij je ook graag zo snel mogelijk met het vervullen van jouw wensen. Samen bekijken we de mogelijkheden en plaatsen wij nieuwe daken of voeren we onderhoud of reparaties uit.

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker?

Dakbeheer Acuut is een ervaren en gediplomeerd dakdekkersbedrijf. We werken uitsluiten met A-kwaliteit materialen en u krijgt altijd minimaal 10 jaar garantie oplopend tot 20 jaar garantie op een nieuw dak dat door ons wordt aangelegd. Op dit moment rijden we gemiddeld met 9 werkbussen door héél Nederland om elke dag daklekkages te repareren, daken te renoveren of vernieuwen, lood rondom de dakkapel en schoorsteen te repareren, dakreparaties uit te voeren en ga zo maar door.

Heeft u een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

    Dakbeheer acuut

    Gratis dakinspectie aanvragen

    Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

    ×