Dakdekker Huizen

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Huizen

Wat doe je als je problemen met je dak ervaart? Dan kun je het best een beroep doen op onze specialisten! Als dakdekker in Huizen kunnen zijn wij in staat om je dak te onderhouden en te repareren. We raden aan om je dak minimaal één keer per jaar te laten onderhouden. Wij controleren dan in welke staat het dak verkeert en maken het dak schoon. Zo voorkomen we dat vuil zich op het dak ophoopt, waardoor de kans op lekkages groter wordt. Ook kunnen we meteen de schoorsteen en dakgoten reinigen. Heb je schade aan je dak en heb je met spoed een dakdekker in Huizen nodig? Ook dan zorgen we dat we snel ter plaatse zijn!

Reparaties door de dakdekker in Huizen

Is je dak beschadigd en heb je bijvoorbeeld last van een lekkage? Bij beschadigingen kan de dakdekker in Huizen je snel van dienst zijn. Bij schade aan het dak is het immers belangrijk om snel in te grijpen. Wacht je te lang, dan kan de schade aan het dak toenemen. Zeker wanneer er ook sprake is van een lekkage, moet er zo snel mogelijk een dakdekker in Huizen langskomen. Water kan namelijk ernstige beschadigingen aan je woning en inboedel veroorzaken. Waterschade als gevolg van achterstallig onderhoud wordt niet vergoed door de verzekeraar. Door snel in te grijpen kunnen we de schade zoveel mogelijk beperken.

Bij schade zullen we altijd eerst een inspectie uitvoeren. In het geval van een lekkage is bijvoorbeeld niet altijd duidelijk waar het lek precies zit. Dankzij onze ervaring hebben we de lekkage echter al snel opgespoord en kunnen we deze ook snel verhelpen!

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Wat maakt ons dé dakdekker van Huizen?

Als dakdekker in Huizen bieden wij je diverse voordelen. Zo kunnen we bijzonder snel handelen als er sprake is van een spoedgeval. Heb je bijvoorbeeld een lekkage? Dan geven we je advies om schade aan je inboedel te voorkomen en komen we meteen langs. Als dakdekker in Huizen geven we je een duidelijke kostenindicatie en vinden we klantvriendelijkheid zeer belangrijk. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent en kunt erop rekenen dat je dak weer in perfecte conditie is zodra wij vertrekken.

Heb jij een dakdekker in Huizen nodig?

Heb je een dakdekker in Huizen nodig? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen. Voor onderhoud kunnen we meteen een afspraak met je inplannen. Is er spoed vereist? Dan sturen we zo snel mogelijk een van onze specialisten bij je langs. In veel gevallen kunnen we je vooraf een kostenindicatie geven. Indien er eerst een inspectie is vereist, zullen we dit aangeven. Heb je vragen over onze dienstverlening? Ook dan raden we je aan om contact op te nemen!