Vrijblijvende offerte aanvragen

  Dakdekker Maarssen

  Dakdekker in Maarssen: transparante service & gratis dakinspectie

  Zoekt u een goede dakdekker in Maarssen? Dakbeheer Acuut is het dakdekkersbedrijf dat u in Maarssen kan helpen met diverse dakwerkzaamheden. Denk hierbij aan dakrenovatie, dakreparatie, dakinstallatie, daklekkage reparatie, daklood vervanging en schoorsteenrenovatie! Wij weten dat het dak van een huis voor de meeste mensen een gevoel van geborgenheid en comfort geeft, omdat het weerstand biedt tegen de elementen. Maar dan moet het dak wel in goede staat zijn en blijven. Daar zijn wij voor. Als ervaren en vakkundige dakdekker in Maarssen zorgen wij ervoor dat uw dak altijd in topconditie is en blijft. Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op. Gratis dakinspectie aanvragen? Ook dat kunt u hier doen.

  Dakonderhoud

  Met onze diensten kunnen wij alles voor u doen wat nodig is om uw dak te beschermen en te onderhouden. Wij weten dat een dakreparatie wel enige overlast kan veroorzaken bij u en mogelijk ook uw buren. Daarom streven we ernaar om dakwerkzaamheden in Maarssen altijd zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

  Dakreparatie

  Wat betreft dakreparatie werken we op en aan zowel platte als hellende daken. Of u nu last heeft van een kleine lekkage of een groot dakprobleem waarvoor reparatie nodig is; onze dakdekkers hebben alle kennis en vaardigheden in huis om elk dak te fixen.

  Dakdekker Maarssen

  dakdekker in maarssen

  Dakbedekking aanbrengen

  Onze dakdekkers zijn ervaren in het installeren van dakbedekking van verschillende materialen, waaronder bitumen, EPDM en dakpannen. We werken alleen met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dak duurzaam en betrouwbaar is.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

  Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

  Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Offerte aanvragen voor een lekkend dak

  Waarom in Maarssen Dakbeheer Acuut inschakelen?

  Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van diverse soorten dakbedekking voor onder andere platte daken en het verhelpen van daklekkages. Wij voeren dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit aan alle typen daken, lichtkoepels en dakkapellen. Goede redenen om te kiezen voor Dakbeheer Acuut zijn:

  • Gratis dakinspectie
  • 10 jaar garantie
  • Geen voorrijkosten
  • Scherpe vaste prijs per m²
  • 20 jaar ervaring!
  dakdekkersbedrijf dakbeheer acuut

  24/7 spoedreparatie

  Heeft uw dak onverhoopt stormschade? Bel ons dan voor een spoedreparatie. Met onze 24/7 spoedservice bieden wij u altijd snelle en professionele hulp.

  Nieuw dak plaatsen

  Heeft u een nieuw dak nodig? Wij zijn als dakdekkersbedrijf in Maarssen gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten daken. Wilt u een plat, schuin of rond dak? Het kan allemaal. Uiteraard kunnen we u ook uitstekend adviseren over het beste dak voor uw woning. Ook als u bijzondere wensen hebt wat betreft kleur of materiaalsoort, zorgen wij voor de best passende dakoplossing voor u.

  Contact met Dakbeheer Acuut

  Wilt u meer weten over het laten plaatsen, repareren, renoveren van daken, schoorsteenrenovatie of daklood vervangen? Neem dan gerust contact op met  ons als uw dakdekker in Maarssen via nummer 030 207 24 90, of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website.

   Vrijblijvende offerte aanvragen
   ×

    Vrijblijvende offerte aanvragen
    ×