Dakdekker Naarden

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Naarden

Als dakdekker in Naarden kunnen we onderhoud aan je dak verzorgen, maar ook zijn we in staat om snel in te grijpen bij schade aan het dak. Is er sprake van schade aan het dak, dan is het namelijk belangrijk om snel te handelen. Wacht je te lang, dan zal de schade toenemen. Zeker een lekkage kan voor ernstige schade aan de woning zorgen. De constructie van je woning is namelijk niet tegen water bestand, en hetzelfde geldt vaak voor je inboedel. Bij spoedgevallen kunnen wij als dakdekker in Naarden zeer snel ingrijpen, zodat de schade zoveel mogelijk beperkt wordt.

Onderhoud door de dakdekker in Naarden

Het is verstandig om je dak minimaal één keer per jaar te laten onderhouden. Het is zelfs aan te bevelen om twee keer per jaar onderhoud uit te laten voeren. Bij onderhoud aan het dak reinigt de dakdekker in Naarden de dakbedekking. Dit ziet er niet alleen beter uit, maar beperkt ook het risico op daklekkages. Ophopingen van vuil zorgen er namelijk voor dat regenwater minder goed wordt afgevoerd, met alle risico’s van dien. Bij een onderhoudsbeurt controleren we ook de staat van het dak. Zijn er reparaties nodig? Dan kaarten we dit direct aan.

Als dakdekker in Naarden kunnen we ook direct de dakgoten en de schoorsteen reinigen. De dakgoten zijn namelijk belangrijk voor de afvoer van regenwater. Verstopte dakgoten kunnen voor lekkages zorgen. Ook een schone schoorsteen is belangrijk. Zit er vuil in de schoorsteen? Dan loop je een verhoogd risico op brand.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Laat onderhoud aan een specialist over!

Alhoewel het in theorie mogelijk is om zelf het dak te reinigen, raden we je aan om onderhoud aan een specialist over te laten. De dakdekker in Naarden heeft namelijk een getraind oog en herkent kwetsbare punten direct. Zo kunnen we zwakke dakpannen bijvoorbeeld vervangen voordat er lekkages ontstaan. Daarnaast bevinden wij ons dagelijks op de daken en weten we hoe we veilig moeten werken. We raden het af om zelf het dak op te klimmen, omdat dit ook gevaarlijk kan zijn.

Reparaties door de dakdekker in Naarden

Is er sprake van schade aan het dak? Ook dan kun je altijd een beroep doen op de dakdekker in Naarden. Bij spoedgevallen kunnen we vaak dezelfde dag nog richting je woning vertrekken. Zo kunnen we de schade snel verhelpen, waardoor de schade niet zal toenemen. Lekkages worden professioneel opgespoord en verholpen. Ook voor andere soorten dakschade kun je echter altijd bij ons terecht. Als er werkzaamheden op het dak verricht moeten worden, zijn wij de aangewezen partij!

Ben je benieuwd wat de dakdekker in Naarden voor jou kan betekenen? Of maak je het liefst meteen een afspraak? Neem dan contact met ons op!