Dakdekker Nieuwegein

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Nieuwegein

Of je nu een geheel nieuw dak wilt of op zoek bent naar iemand die jou ervan verzekert dat je dak nog in een goede staat is; als dakdekker in Nieuwegein helpen wij jou verder. Onze professionals zijn op de hoogte van alle regelgevingen omtrent daken en bieden jou zekerheid en veiligheid. Ook in noodgevallen schieten wij te hulp. Lees hier meer over onze diensten in Nieuwegein.

Onderhoud

Er zijn veel verschillende soorten daken en ze vergen allemaal een ander type onderhoud. Sommige daken hebben zeer regelmatig een check-up nodig, terwijl anderen jarenlang mee kunnen zonder controle. Wij raden aan om op tijd te kiezen voor onderhoud om te voorkomen dat je schade oploopt. Onze medewerkers inspecteren en reinigen jouw dak voor schadepreventie. Komen wij alsnog losse onderdelen tegen? Of merken wij een barst of ander soort schade op? Dan kunnen wij dit direct repareren zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om veiligheidsproblemen. Onze specialisten behandelen elk type dak.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Plaatsen van daken

Wil jij een volledig nieuw dak omdat je oude dak toe is aan vervanging? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitstraling van je huis? Als professionele dakdekker in Nieuwegein helpen we je graag verder. Of het nu gaat om dakpannen, een rieten dak of een houten dak; wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken. Ook als het gaat om bijzondere maten of vormen bieden wij de oplossing. Wij gaan altijd voor de meest duurzame mogelijkheid en denken graag met je mee; ook als je nog niet zo goed weet wat je precies wilt.

Spoedgevallen

Het kan soms voorkomen dat mensen te lang wachten met het plegen van onderhoud. Dit kan resulteren tot gevallen waarbij dakpannen van het huis af vliegen zodra er een harde wind staat. Maar ook bij onverwachte gebeurtenissen zoals een storm kan dit zomaar gebeuren. In deze gevallen bieden wij snelle hulp voor een goede prijs. Ook als je last hebt van een daklekkage kunnen wij hier naar kijken en wat onderdelen vervangen om ervoor te zorgen dat het binnen één dag is gerepareerd.

Advies

Ben je op zoek naar advies over het leggen van een nieuw dak? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de verschillende materialen die worden gebruikt van dakpannen en hoe vaak er onderhoud moet worden gepleegd? Wij adviseren je graag op al de gebieden. Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Conclusie

Als dakdekker in Nieuwegein helpen wij iedereen in deze regio met het leggen van daken. Maar ook voor onderhoud en spoedgevallen kun je bij ons terecht. Schakel ons in en je weet zeker dat je te maken hebt met een professional op het gebied van daken.