Dakdekker Ugchelen

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Ugchelen

Mocht je problemen krijgen met jouw dak, weet dan dat je altijd kunt rekenen op dakdekker Ugchelen. De dakdekker Ugchelen staat bekend als een zeer kundige en allround dakdekker dieje voor alle klussen op het dak van jouw huis of woning in kunt schakelen. Lees hier wanneer je een beroep kunt doen op de specialisten van de dakdekker in Ugchelen.

Primaire taak is het aanbrengen van dakbedekking

Natuurlijk houdt dakdekker Ugchelen zich primair bezig met het aanbrengen van dakbedekking. Door nieuwe dakbedekking aan te brengen, is jouw huis weer veel beter beschermd tegen bepaalde weersinvloeden. Je moet dan denken aan water, sneeuw en zeker ook aan storm. Kies je voor de diensten van dakdekker Ugchelen, dan krijg je te maken met een specialist die op de hoogte is van alle soorten van dakbedekking. Bovendien kan de dakdekker in Ugchelen op zo goed als alle daken meer dan goed uit de voeten. Kies je voor dakdekker Ugchelen, dan weet je datje kiest voor een specialist die met elk materiaal uit de voeten kan zoals bitumen en kunststof.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

De specialist kan op alle daken meer dan goed uit de voeten

Platte daken, licht hellende daken en schuine daken? Dakdekker Ugchelen kan er allemaal prima op uit de voeten. Dat geldt ook voor daken die bedekt zijn met riet. Mocht je een dak hebben die bekleed is met stro, metaal, leisteen of kunststof, weet dan dat je ook dan altijd aan kunt kloppen bij de specialist uit Ugchelen. Mocht je problemen hebben aan het lood-en zinkwerk van jouw woning of heb je plannen om de dakgoten te repareren, vervangen of te laten plaatsen? Ook dat zou een prima klus kunnen zijn voor dakdekker Ugchelen.

Ook voor het isoleren van jouw dak

Waar je de specialist uit Ugchelen zeker ook voor in zou kunnen schakelen, is het laten isoleren van jouw dak. Ook als sprake is van houtrot of als je gewoon een inspectie uit wilt laten voeren van jouw dak dan kun je altijd rekenen op deze specialist. Natuurlijk onderkent de vakman uit Ugchelen dat als je een daklekkage hebt, je graag snel geholpen wilt worden. Ga als sprake is van lekkage, dan bel je dus snel met de specialist. Ga vooral niet zelf proberen om de schade aan het dak te herstellen.

Maak jouw speciale wensen kenbaar bij dakdekker Ugchelen

Wat de dakdekker in Ugchelen kenmerkt, is dat het altijd een mooi en goed dak achter wil laten. Mocht je dus speciale wensen hebben, dan kun je die gerust kenbaar maken. Want zoals gezegd is deze specialist steeds op de hoogte van de laatste trends en kan het ook van jouw dak desgewenst een kunstwerkje maken.