Dakdekker Utrecht

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Utrecht

Verlang je naar een nieuw dak? Of het nu een rieten dak is of het gaat om nieuwe dakpannen; wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en plaatsen deze graag. Dit doen wij met passie, daarom adviseren wij jou graag over het type dak dat bij jou past. Maar ook voor spoedreparaties of dakonderhoud kun je bij ons terecht.

Dakonderhoud

Daken vergen nu eenmaal onderhoud. Het ene dak is de ander niet, maar eens in de zoveel tijd moeten ze worden geïnspecteerd. Hoe vaak dit moet gebeuren is afhankelijk van het type dak. Schakel ons in voor onderhoud aan je dak en wij inspecteren het gehele dak. Ook reinigen wij het dak en repareren wij eventuele gebreken die kunnen resulteren tot problemen. Om veilig te wonen is onderhoud zeer belangrijk, hier weten wij alles van. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle regels omtrent veiligheid en bieden jou een zeker gevoel.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Spoedreparatie

Het kan soms gebeuren dat er een spoedreparatie nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een harde storm die voor schade aan je dak zorgt of een lekkage aan je dak na langdurige regen. In deze gevallen bieden wij snelle en professionele hulp. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je veilig in huis te voelen, vooral bij dit soort problemen is het noodzakelijk om direct aan de slag te gaan. Daarom bieden wij 24/7 hulp bij spoedgevallen. Zorg ervoor dat je het onderhoud niet te lang uitstelt om te voorkomen dat er problemen ontstaan zoals losse dakpannen.

Nieuwe daken

Is jouw huis toe aan een nieuw dak? Misschien liggen de dakpannen er al 20 jaar en wil je een nieuw uiterlijk aan je woning. Als jouw dak aan vervanging toe is of je gewoon iets anders wil kunnen wij je helpen. Wij zijn gespecialiseerd in alle typen daken. Zo plaatsen wij platte, schuine of zelfs ronde daken. Waar je ook naar op zoek bent; wij helpen je graag. Ook als je bijzondere wensen hebt wat betreft de kleur of het materiaalsoort gaan wij graag op zoek naar de beste uitkomst.

Advies

Wil jij een nieuw dak, maar weet je niet welk materiaal het beste bij jou en je huis past? Of ben je benieuwd naar de hoeveelheid aan onderhoud elk type dak kost? Wij begrijpen dat dit zaken zijn die je van tevoren wil weten om tot een goede beslissing te komen. Wij geven je ook een indicatie van de kosten per dak.

Conclusie

Advies nodig? Bel ons even. Wij helpen je met het plaatsen van daken, het uitvoeren van onderhoud en natuurlijk staan wij paraat bij spoedgevallen. Waar je ook naar op zoek bent; wij gaan voor de beste en meest duurzame oplossing.