Dakdekker Vianen

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Vianen

Is jouw dak in Vianen toe aan onderhoud? Of ben je op zoek naar een nieuw dak die past bij jouw type woning? Onze dakdekkers komen bij jou aan huis in de omgeving van Vianen en adviseren je graag. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en bieden de beste service. Schakel ons in voor het plaatsen van daken of voor onderhoud en (spoed)reparaties.

Onderhoud

Is jouw dak toe aan een onderhoudsbeurt? Geen probleem, wij helpen je graag verder. Alle daken vergen onderhoud, hoe vaak dit moet gebeuren is afhankelijk van het materiaal. Wij komen op vaste basis langs om het dak te inspecteren en beoordelen of er reparaties nodig zijn. Ook reinigen wij het dak volledig, van dakpannen tot dakgoot en afvoer. Komen wij zwakke plekken tegen op het dak? Dan kunnen wij dit direct repareren zodat je weer veilig kunt wonen. Onze specialisten behandelen alle soorten daken en helpen je graag met het behouden van een veilig en stevig dak.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Nieuw dak nodig?

Een verouderd dak is niet alleen onveilig, maar ziet er ook niet mooi uit. Daarom is het een goed idee om het dak te vervangen indien dit noodzakelijk is. Daken gaan erg lang mee, maar kunnen soms wel vervanging gebruiken. Omdat onze specialisten alle typen daken plaatsen bieden wij hulp met het uitkiezen van het dak en plaatsen wij het uiteraard ook voor je. Samen kijken we naar de meest geschikte optie voor jouw nieuwe dak. Zo houden we rekening met het budget, de hoeveelheid onderhoud en de kosten van het onderhoud. Ook je persoonlijke voorkeuren kun je gerust aan ons doorgeven.

Spoed

Heb je snel een specialist nodig op het gebied van daken? Wij helpen je graag, daarom staan wij 24/7 paraat om ervoor te zorgen dat je hulp krijgt in noodgevallen. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij er delen van het dak zijn losgekomen door een hevige storm. Wij bieden professionele hulp zodat jij veilig in je huis kunt overnachten. Voorkom onverwachte spoedgevallen zoals deze en pleeg op tijd onderhoud aan het dak. Zo kun je ongelukken voorkomen.

Adviseren

Ook als je alleen op zoek bent naar advies voor je (toekomstige) dak helpen onze dakdekkers je graag. Wij kunnen telefonisch advies geven over de prijzen van een nieuw dak of over het onderhoud. Heb je advies nodig over jouw specifieke dak voor bijvoorbeeld reparatie? Dan komen we graag bij je langs.

Conclusie

Onze dakdekkers komen bij jou langs in Vianen voor onderhoud, reparaties en spoedgevallen. Wij adviseren je graag voor de beste oplossingen. Schakel ons in voor het plaatsen van een nieuw dak en profiteer van de voordelen. Neem contact op via de website of bel gewoon even.