Dakdekker Weesp

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Weesp

Ben je op zoek naar een goede dakdekker in Weesp? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres! Bij schade aan het dak kunnen we snel ingrijpen, om te voorkomen dat de schade erger wordt. Maar ook onderhoud aan het dak kun je met een gerust hart aan onze vakmensen overlaten. Heb je schade aan het dak en wil je voorkomen dat de schade verergert? Neem dan meteen contact met ons op, zodat we met spoed langs kunnen komen! Betreft het geen spoedgeval en ben je benieuwd wat wij je als dakdekker in Weesp te bieden hebben? Lees dan verder!

Waarom kiezen voor dé dakdekker van Weesp?

Als dakdekker in Weesp hebben we ervaring met ieder soort dak. We kunnen zowel reparaties als onderhoud uitvoeren aan schuine en platte daken. Ook het type dakbedekking maakt voor onze specialisten niets uit. Of je nu een rieten dak hebt of een pannendak, onze specialisten zorgen voor een uitstekende dienstverlening. Wij hechten veel waarde aan een transparante en klantvriendelijke werkwijze. Zo vinden we het belangrijk om je vooraf goed te informeren en zullen we altijd een kostenindicatie geven voordat we aan onze werkzaamheden beginnen.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Onderhoud door de dakdekker in Weesp

Het is zeer belangrijk om je dak goed te laten onderhouden. Het dak is namelijk hetgeen wat je woning en inboedel tegen de verschillende weersomstandigheden beschermt. Bij schade aan het dak, kan ook de constructie van je woning beschadigd raken. Bij een onderhoudsbeurt van het dak worden de dakbedekking en de dakgoten grondig gereinigd. Vuil dat zich opstapelt kan op den duur namelijk tot lekkages leiden, omdat water minder goed afgevoerd wordt.

Als dakdekker in Weesp raden we aan om het dak minimaal één keer per jaar te laten onderhouden, het liefst zelfs twee keer. Zo worden kwetsbaarheden tijdig ontdekt en krijgt vuil geen kans om zich op te stapelen. Hoe vaak er precies onderhoud verricht moet worden, is ook afhankelijk van het type dak en de locatie van je woning. Staan er bijvoorbeeld veel bomen rondom de woning, dan moeten het dak en de dakgoten mogelijk vaker gereinigd worden.

Reparaties door de dakdekker in Weesp

Ook wanneer je schade aan het dak hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen schade aan vrijwel ieder dak herstellen. Lekkages worden professioneel en snel opgespoord en vervolgens vakkundig verholpen. Ook bij andere vormen van schade aan het dak, kunnen we je snel en vakkundig van dienst zijn. Bij schade raden we je aan om altijd zo snel mogelijk contact op te nemen. Zodra het dak één zwak punt heeft, zal de schade namelijk snel toenemen. Door de schade meteen te laten herstellen, kun je dit voorkomen.

Wil jij onderhoud of reparaties laten verrichten door de dakdekker van Weesp? Neem dan meteen contact met ons op, zodat we snel een afspraak kunnen inplannen.