Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Dakdekker

Een dakdekker van Dakbeheer Acuut

Een goede dakdekker is goud waard en daar komt u pas achter wanneer dat u ze eenmaal heeft ingeschakeld. Gelukkig heeft u deze nu ook gevonden bij Dakbeheer Acuut. Het dak heeft een belangrijke functie en moet uw woning beschermen, zodat u droog zit en het heeft ook een isolerende functie. Daarom raden wij u aan om uw dak op tijd te laten inspecteren door ons. Er zijn namelijk geen kosten aan verbonden, want een Dakinspectie wordt door ons gratis gedaan.

Het voordeel is dat eventuele gebreken vroegtijdig op worden gespoord en dan ook snel verholpen kunnen worden. Hierdoor kunt u veel geld besparen en eventuele schade. Laat onze dakdekkers daarom uw daken ook eens inspecteren zodat u weet waar dat u aan toe bent.

Ervaren dakdekkers

Alle dakdekkers die bij Dakbeheer Acuut in dienst zijn, zijn zeer ervaren en goed opgeleid. Iedere dag weer zijn ze druk in de weer om onze klanten van dienst te zijn. Het kan zijn dat er een beginnende lekkage is geconstateerd door een eigenaar, wij komen dan een kijkje nemen op locatie.

We gaan op zoek naar de oorzaak en als het een kleine reparatie is dan kunnen we het vaak direct verhelpen (met uw goedkeuring natuurlijk). Als het wat meer tijd kost, dan kan het werk direct in worden gepland. Ook voor de gratis dakinspectie bent u bij ons aan het juiste adres en helpen wij u graag verder.

Dakdekker

Dakdekker acuut

De dakdekker voor al uw dakwerk

De dakdekkers van Dakbeheer Acuut kunnen in worden geschakeld voor diverse diensten. Het kan zijn dat er sprake is van een daklekkage, maar het kan ook zijn dat u gratis een dakinspectie uit wilt laten voeren of dat u uw plat dak wilt laten vernieuwen.

Ook lood vervangen behoort tot de werkzaamheden en het uitvoeren van dakreparaties. U hoeft maar contact met ons op te nemen, aan te geven wat er gaande is en dan maken wij direct een afspraak. Het voordeel is dat wij houden van snelle service, we zijn onze klanten graag snel van dienst en daar kunt u ook direct van profiteren als u met ons contact op heeft genomen.

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

Dakdekker offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat de kosten zijn als een dakdekker van Dakbeheer Acuut bij u een daklekkage komt repareren? Het lood komt vervangen of bijvoorbeeld een andere dakreparatie uit komt voeren? Bij ons krijgt u van tevoren altijd een passende offerte op maat. Eén van onze dakdekkers komt een kijkje nemen op locatie, voert een dakinspectie uit en kan zo beoordelen welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

Aan de hand van de offerte kunt u dan aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Als wij de werkzaamheden aan uw dak uit mogen voeren, dan kan het werk direct in worden gepland. Als er nog vragen zijn, neemt u dan contact met ons op zodat wij snel al uw vragen kunnen beantwoorden.

mos op dak lekkage

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker?

Dakbeheer Acuut is een ervaren en gediplomeerd dakdekkersbedrijf. We werken uitsluiten met A-kwaliteit materialen en u krijgt altijd minimaal 10 jaar garantie oplopend tot 20 jaar garantie op een nieuw dak dat door ons wordt aangelegd. Op dit moment rijden we gemiddeld met 9 werkbussen door héél Nederland om elke dag daklekkages te repareren, daken te renoveren of vernieuwen, lood rondom de dakkapel en schoorsteen te repareren, dakreparaties uit te voeren en ga zo maar door.

Heeft u een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

    Dakbeheer acuut

    Gratis dakinspectie aanvragen

    Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

    ×