Heeft u een professionele dakdekker nodig?

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Een dakdekker van Dakbeheer Acuut

Een goede dakdekker is goud waard en daar komt u pas achter wanneer dat u ze eenmaal heeft ingeschakeld. Gelukkig heeft u deze nu ook gevonden bij Dakbeheer Acuut. Het dak heeft een belangrijke functie en moet uw woning beschermen, zodat u droog zit en het heeft ook een isolerende functie. Daarom raden wij u aan om uw dak op tijd te laten inspecteren door ons. Er zijn namelijk geen kosten aan verbonden, want een dakinspectie wordt door ons gratis gedaan.

Het voordeel is dat eventuele gebreken vroegtijdig op worden gespoord en dan ook snel verholpen kunnen worden. Hierdoor kunt u veel geld besparen en eventuele schade. Laat onze dakdekkers daarom uw daken ook eens inspecteren zodat u weet waar dat u aan toe bent.

Ervaren dakdekkers

Alle dakdekkers die bij Dakbeheer Acuut in dienst zijn, zijn zeer ervaren en goed opgeleid. Iedere dag weer zijn ze druk in de weer om onze klanten van dienst te zijn. Het kan zijn dat er een beginnende lekkage is geconstateerd door een eigenaar, wij komen dan een kijkje nemen op locatie. 

We gaan op zoek naar de oorzaak en als het een kleine reparatie is dan kunnen we het vaak direct verhelpen (met uw goedkeuring natuurlijk). Als het wat meer tijd kost, dan kan het werk direct in worden gepland. Ook voor de gratis dakinspectie bent u bij ons aan het juiste adres en helpen wij u graag verder.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

De dakdekker voor al uw dakwerk

De dakdekkers van Dakbeheer Acuut kunnen in worden geschakeld voor diverse diensten. Het kan zijn dat er sprake is van een daklekkage, maar het kan ook zijn dat u gratis een dakinspectie uit wilt laten voeren of dat u uw plat dak wilt laten vernieuwen. 

Ook lood vervangen behoort tot de werkzaamheden en het uitvoeren van dakreparaties. U hoeft maar contact met ons op te nemen, aan te geven wat er gaande is en dan maken wij direct een afspraak. Het voordeel is dat wij houden van snelle service, we zijn onze klanten graag snel van dienst en daar kunt u ook direct van profiteren als u met ons contact op heeft genomen.

Dakdekker offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat de kosten zijn als een dakdekker van Dakbeheer Acuut bij u een daklekkage komt repareren? Het lood komt vervangen of bijvoorbeeld een andere dakreparatie uit komt voeren? Bij ons krijgt u van tevoren altijd een passende offerte op maat. Eén van onze dakdekkers komt een kijkje nemen op locatie, voert een dakinspectie uit en kan zo beoordelen welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. 

Aan de hand van de offerte kunt u dan aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Als wij de werkzaamheden aan uw dak uit mogen voeren, dan kan het werk direct in worden gepland. Als er nog vragen zijn, neemt u dan contact met ons op zodat wij snel al uw vragen kunnen beantwoorden.