Vrijblijvende offerte aanvragen

  Daklekkage

  Opsporen en reparatie van daklekkage

  Denkt u dat er in uw woning sprake is van een daklekkage? Dan is het van groot belang om snel actie te ondernemen en de daklekkage te laten opsporen. Voor het opsporen van een daklekkage en de reparatie daarvan kunt u de dakdekkers van Dakbeheer Acuut inschakelen. Wij doen bij u een gratis dakinspectie en mocht er daadwerkelijk sprake zijn van een daklekkage, dan kunnen wij ook zeer snel een reparatie aan het dak uitvoeren. Laat u de lekkage niet verhelpen? Dan zal deze alsmaar groter worden en uiteindelijk alleen meer schade aanrichten. In dat geval wordt de reparatie van een daklekkage tijdrovender en kostbaarder. Neem dus geen onnodig risico een laat tijdig een daklekkage opsporen.

  Hoe ontstaat een daklekkage?

  Een van de bekendste oorzaken van een daklekkage is dat de dakbedekking van een hellend/plat dak los ligt. Maar het kan ook zomaar veroorzaakt worden door een verstopte dakgoot. Omdat een verstopte dakgoot vaak pas laat wordt opgemerkt – als het kwaad al geschied is – is er vaak al de nodige (water) schade aangericht. Op een plat dak kan een lekkage zich ook nog eens veel sneller ontwikkelen. Op een plat dak blijft logischerwijs vaak (te) lang water staan, doordat er ook zand en bladeren op kunnen blijven liggen. Wij adviseren u dus om goed op te letten waar mogelijke daklekkages kunnen ontstaan zodat u die zoveel mogelijk kunt voorkomen. Wij begrijpen dat dat niet altijd mogelijk is. Maar het is wel verstandig om dat periodiek te laten inspecteren. De dakdekkers van Dakbeheer Acuut komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie om eventuele twijfels weg te nemen over een mogelijke daklekkage.

  hoe ontstaat Daklekkage

  gratis dakinspectie van dakbeheer acuut

  Gratis dakinspectie

  Maak gerust een afspraak met ons voor een gratis dakinspectie voor het opsporen van een mogelijke daklekkage. Zo worden in elk geval gebreken aan het dak tijdig opgespoord en kunnen wij ze zo snel mogelijk verhelpen.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

  Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

  Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Offerte aanvragen voor een lekkend dak

  Reparatie bij daklekkage

  Het belangrijkste bij een daklekkage is het opsporen van de oorzaak. De dakdekkers hebben hier veel ervaring mee en kunnen snel overgaan tot de reparatie van de daklekkage. Zij gaan uiteraard pas tot reparatie over nadat zij daar van u toestemming voor hebben gekregen. Er kan dan eerst een offerte voor u worden opgesteld, zodat u weet waar u financieel aan toe bent bij de reparatie van de daklekkage. Gaat het om een kleine reparatie? Dan kunnen de dakdekkers het probleem direct verhelpen. Is er meer tijd voor nodig? Dan wordt de reparatie op zeer korte termijn met u ingepland.

  dakreparatie dakbeheer acuut

  Offerte voor daklekkage reparatie

  Wilt u meer weten over het opsporen van een daklekkage, of wil u een vrijblijvende offerte ontvangen voor daklekkage reparatie? Bel ons via 030 207 24 90, of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u.

   Vrijblijvende offerte aanvragen
   ×

    Vrijblijvende offerte aanvragen
    ×