Heeft u last van een daklekkage?

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Last van een lekkend dak?

Denkt u dat er sprake is van een daklekkage? Dan is het van groot belang dat u snel actie onderneemt en contact opneemt met ons van Dakbeheer Acuut. Als er echt een lekkage aanwezig is bij uw dak, dan moet deze zo snel als mogelijk worden verholpen. Mocht dat niet gebeuren, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en kan meer schade aanrichten. Het repareren neemt dan ook meer tijd in beslag en zal dus ook duurder zijn. 

U kunt dit voorkomen door uw daken op tijd te laten inspecteren en dan kunnen eventuele gebreken (dus ook lekkages) op tijd worden ontdekt. Wij kunnen het met uw goedkeuring dan ook direct repareren, zodat het verder geen schade aan kan richten.

Hoe ontstaat een daklekkage?

Een van de bekendste oorzaken is natuurlijk dat de dakbedekking van een hellend/plat dak los ligt, maar het kan ook zomaar een verstopte dakgoot zijn die de daklekkage veroorzaakt. Vaak wordt het te laat gezien en dan is de schade al aanwezig. Op een plat dak kan een lekkage zich ook sneller ontwikkelen, er blijft vaak te lang water op staan, of zand en bladeren blijven erop liggen. 

Het is daarom van belang dat u hier aan denkt en het zoveel als mogelijk kan voorkomen. Dit kan natuurlijk niet altijd, maar het is wel beter dat u het dak tijdig laat inspecteren. De dakdekkers van Dakbeheer Acuut staan voor u klaar om uw dak te inspecteren op eventuele ontstane lekkages.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Uw daklekkage laten oplossen

Het belangrijkste bij het vinden van een lekkage is dat de oorzaak op wordt gespoord. De dakdekkers van Dakbeheer Acuut weten hier wel raad mee en kunnen op korte termijn de oorzaak vinden. Vervolgens kunnen zij de lekkage verhelpen. 

Dit doen zij alleen als zij daarvoor toestemming hebben gekregen van u. Er kan dan eerst een offerte op worden gesteld, zodat u weet waar dat u financieel aan toe bent als wij uw lekkage verhelpen. Als het een kleine reparatie betreft, dan kunnen de dakdekkers het vaak direct oplossen. Als het wat meer tijd kost, dan wordt het werk op hele korte termijn ingepland.

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

Bent u benieuwd wat de kosten zijn als een dakdekker van Dakbeheer Acuut bij u een daklekkage komt repareren? Het lood komt vervangen of bijvoorbeeld een andere dakreparatie uit komt voeren? Bij ons krijgt u van tevoren altijd een passende offerte op maat. Eén van onze dakdekkers komt een kijkje nemen op locatie, voert een dakinspectie uit en kan zo beoordelen welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. 

Aan de hand van de offerte kunt u dan aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Als wij de werkzaamheden aan uw dak uit mogen voeren, dan kan het werk direct in worden gepland. Als er nog vragen zijn, neemt u dan contact met ons op zodat wij snel al uw vragen kunnen beantwoorden.