Vrijblijvende offerte aanvragen

  Daklood vervangen

  Bij losliggend of omhoog staand daklood

  Heeft u losliggend daklood of lood dat omhoog staat bij uw schoorsteen, dakkapel of op uw dak? Zijn uw loodslabben verouderd? Voor daklood vervangen, repareren of renoveren, kunt u eerst een geheel vrijblijvende gratis dakinspectie door de ervaren dakdekkers van Dakbeheer Acuut aanvragen. Wij komen dan bij u langs (zonder voorrijkosten) en bekijken de staat van het daklood op uw dak volledig. Wij maken altijd foto’s en video’s van de situatie, zodat u heel makkelijk met ons mee kunt kijken zonder zelf het dak op te hoeven. Naar aanleiding van deze (visuele) inspectie krijgt u een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op als daklood vervangen aan uw woning noodzakelijk is.

  Daklood laten vervangen

  Moet er bij u daklood worden vervangen? Dit hoeft u niet zelf te doen, dit is echt werk voor een specialist. Soms is het nodig dat er daklood vervangen moet worden. Daklood wordt al eeuwen gebruikt om de aanhechtingen tussen onderdelen (van gebouwen), waterdicht (of waterkerend) te maken. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij een aanbouw, een plat dak, een schoorsteen of een dakkapel. In ieder geval is het belangrijk voor u om te weten dat u op ons kunt rekenen voor deskundig daklood vervangen.

  daklood vervangen

  daklood laten vervangen door dakbeheer acuut

  Lekkage voorkomen door tijdig daklood vervangen

  Niet iedereen weet wanneer het daklood vervangen moet worden, maar dat hoeft ook niet. De ervaren dakdekkers van Dakbeheer Acuut weten precies wanneer het tijd is om het daklood te vervangen. Tijdens elke dakinspectie die wij doen wordt ook een inspectie van het daklood gedaan. Mochten wij opmerken dat het daklood echt vervangen moet worden, krijgt u na onze dakinspectie alle bevindingen op papier met een overzicht van de kosten voor daklood vervangen of repareren. Dat is uiteraard een geheel vrijblijvende offerte. U beslist zelf of u het daklood dan laat vervangen.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

  Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

  Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Offerte aanvragen voor een lekkend dak

  Gratis dakinspectie aanvragen

  Als u wilt weten of uw daklood vervangen moet worden, kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Zo worden in elk geval gebreken aan het dak tijdig opgespoord en kunnen wij ze zo snel mogelijk verhelpen.

  gratis dakinspectie van daklood

  Contact met Dakbeheer Acuut

  Wilt u meer weten over het laten vervangen van daklood bij uw woning of bedrijfspand? Bel ons gerust op nummer 030 20 72 490, of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u voor daklood vervangen.

   Vrijblijvende offerte aanvragen
   ×

    Vrijblijvende offerte aanvragen
    ×