Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Daklood vervangen

Bij losliggend of omhoog staand daklood

Heeft u losliggend daklood of lood dat omhoog staat bij uw schoorsteen, dakkapel of op uw dak? Zijn uw loodslabben verouderd? Voor daklood vervangen, repareren of renoveren, kunt u eerst een geheel vrijblijvende gratis dakinspectie door de ervaren dakdekkers van Dakbeheer Acuut aanvragen. Wij komen dan bij u langs (zonder voorrijkosten) en bekijken de staat van het daklood op uw dak volledig. Wij maken altijd foto’s en video’s van de situatie, zodat u heel makkelijk met ons mee kunt kijken zonder zelf het dak op te hoeven. Naar aanleiding van deze (visuele) inspectie krijgt u een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op als daklood vervangen aan uw woning noodzakelijk is.

Daklood laten vervangen

Moet er bij u daklood worden vervangen? Dit hoeft u niet zelf te doen, dit is echt werk voor een specialist. Soms is het nodig dat er daklood vervangen moet worden. Daklood wordt al eeuwen gebruikt om de aanhechtingen tussen onderdelen (van gebouwen), waterdicht (of waterkerend) te maken. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij een aanbouw, een plat dak, een schoorsteen of een dakkapel. In ieder geval is het belangrijk voor u om te weten dat u op ons kunt rekenen voor deskundig daklood vervangen.

daklood vervangen

daklood laten vervangen door dakbeheer acuut

Lekkage voorkomen door tijdig daklood vervangen

Niet iedereen weet wanneer het daklood vervangen moet worden, maar dat hoeft ook niet. De ervaren dakdekkers van Dakbeheer Acuut weten precies wanneer het tijd is om het daklood te vervangen. Tijdens elke dakinspectie die wij doen wordt ook een inspectie van het daklood gedaan. Mochten wij opmerken dat het daklood echt vervangen moet worden, krijgt u na onze dakinspectie alle bevindingen op papier met een overzicht van de kosten voor daklood vervangen of repareren. Dat is uiteraard een geheel vrijblijvende offerte. U beslist zelf of u het daklood dan laat vervangen.

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

Gratis dakinspectie aanvragen

Als u wilt weten of uw daklood vervangen moet worden, kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Zo worden in elk geval gebreken aan het dak tijdig opgespoord en kunnen wij ze zo snel mogelijk verhelpen.

gratis dakinspectie van daklood

Contact met Dakbeheer Acuut

Wilt u meer weten over het laten vervangen van daklood bij uw woning of bedrijfspand? Bel ons gerust op nummer 085 002 63 07, of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u voor daklood vervangen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

    Dakbeheer acuut

    Gratis dakinspectie aanvragen

    Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

    ×