Een dakreparatie vakkundig en voordelig uit laten voeren

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakreparatie

Wat moet er aan uw dak gerepareerd worden? De dakdekkers van Dakbeheer Acuut doen het graag voor u. Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie, soms kan er ook sprake zijn van spoed. Ook dan kunt u op ons rekenen. Misschien heeft u wel gele kringen gezien, lekkend water of ziet u vochtige plekken onder het dak. 

Dit zijn allemaal redenen om snel aan de bel te trekken zodat wij de oorzaak op kunnen sporen. Dit geldt ook voor lekkende dakgoten, scheef liggende dakpannen of kapotte dakpannen en scheurtjes in bijvoorbeeld bitumen dakbedekking. Ook als er water op een plat dak blijft staan, dan is het verstandig dat u er een dakdekker van Dakbeheer Acuut naar laat kijken.

Een dakreparatie door Dakbeheer Acuut

Dakreparaties vragen het nodige specialisme. Er zijn veel speciale materialen en technieken nodig om het werk professioneel en snel uit te kunnen voeren. Gelukkig beheersen de dakdekkers van Dakbeheer Acuut alle technieken en gaan zij graag voor u aan de slag. Het is daarom ook altijd aan te raden om dakreparaties uit te voeren aan de specialist. Een plat dak moet soms vernieuwd worden, maar daar is niet altijd sprake van. Het kan ook zijn dat er dakreparaties uitgevoerd moeten worden. 

Onze dakdekkers komen graag een kijkje nemen bij u op locatie om vast te stellen waar dat er bij u sprake van is. Het is om te beginnen belangrijk dat uw dak schoon is, de eventuele gebreken aan uw plat dak kunnen dan sneller in kaart worden gebracht. Daarom maken wij een dak altijd eerst vrij van vuil, bladeren en grind. Vervolgens zullen wij het probleem analyseren. Kleine reparaties kunnen soms direct uit worden gevoerd (met uw goedkeuring) en anders wordt er een nieuwe afspraak voor gemaakt.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Een gratis dakinspectie voor uw dakreparatie

Het uit laten voeren van een dakinspectie is de beste keuze die u kunt maken. De dakdekkers van Dakbeheer Acuut kunnen dit namelijk gratis voor u doen. Het zorgt ervoor dat u een goed beeld krijgt van de huidige staat van uw dak. Misschien moet er wel iets gerepareerd worden, in ieder geval worden eventuele gebreken op tijd opgespoord en dan kunnen wij deze verhelpen. Ook alle dakreparaties die uitgevoerd moeten worden kunnen wij zo in kaart brengen, zoals bijvoorbeeld het vervangen van lood. Ook al is een dakinspectie geen verplichting, het is wel een advies om daar eens per jaar gebruik van te maken.

Een dakreparatie offerte aanvragen

Het is altijd fijn om van tevoren te weten wat een dakreparatie u gaat kosten. Daarom kunt u bij ons van Dakbeheer Acuut ook altijd een offerte aanvragen zodat u weet waar dat u aan toe bent. Wij komen dan graag een kijkje nemen bij u op locatie, brengen alle mogelijke onkosten in kaart en dan is het aan u of dat wij de werkzaamheden voor u uit mogen voeren. Als u ermee instemt dan kan het werk direct in worden gepland. Wij voeren dan graag uw dakreparaties uit en dan is uw dak weer in topconditie. Heeft u nog vragen aan ons? Laat het ons dan weten zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Wij doen er alles aan om te zorgen dat uw dak weer snel in goede conditie is en er weer jaren tegenaan kan!