Vrijblijvende offerte aanvragen

  Dakreparatie

  Vakkundig dakbedekking repareren

  Denkt u dat er aan uw woning een dakreparatie moet plaatsvinden? Dat kan nodig zijn bij bijvoorbeeld een lekkage, stormschade of kapotte dakbedekking of dakpannen. Heeft u gele kringen gezien op uw plafond(s), lekkend water of vochtige plekken onder het dak? Neem dan geen risico., maar schakel zo snel mogelijk de ervaren dakdekkers van Dakbeheer Acuut. Wij zullen iedere dakreparatie vakkundig voor u uitvoeren. Moet de reparatie aan uw dak met spoed plaatsvinden? Ook dan kunt u uiteraard op ons rekenen.

  Aanleiding voor dakreparatie of dakbedekking repareren?

  Bovengenoemde voorvallen kunnen allemaal aanleiding zijn om uw dak of dakbedekking te laten repareren. Trek, ook bij twijfel, gerust aan de bel en laat ons langskomen om te beoordelen wat de oorzaken zijn en of een dakreparatie aan uw woning nodig is. Reparatie aan uw dak kan ook nodig zijn bij onder andere lekkende dakgoten, scheef liggende of kapotte dakpannen en scheurtjes in – bijvoorbeeld – uw bitumen dakbedekking. Ook als er langdurig water op een plat dak blijft staan, is het verstandig dat u er een dakdekker van Dakbeheer Acuut naar laat kijken. Vraag ons dan gerust om een gratis dakinspectie.

  Dakreparatie

  Dakreparatie dakdekker

  Gratis dakinspectie

  Tijdens een gratis dakinspectie aan uw woning, komen onze dakdekkers een kijkje nemen om vast te stellen wat de staat van uw dak is en of er mogelijk een dakreparatie nodig is. In ieder geval worden eventuele gebreken op tijd opgespoord en kunnen wij ze snel verhelpen. Alle dakreparaties die uitgevoerd moeten worden, brengen wij dan in kaart. Ook al is een dakinspectie geen verplichting: we adviseren u wel er eens per jaar gebruik van te maken. Zo kunt u dakreparaties voorkomen.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

  Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

  Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Offerte aanvragen voor een lekkend dak

  Dakreparatie door Dakbeheer Acuut

  Dakreparaties uitvoeren is een echt specialisme. Voor een reparatie aan een dak zijn veel speciale materialen en technieken voor een professioneel resultaat en een lekvrij dak nodig. Uiteraard beheersen de dakdekkers van Dakbeheer Acuut over alle benodigde dakdekkers technieken om uw dak weer helemaal tiptop in orde te maken. Wij adviseren u dan ook om altijd een dakreparatie uit te laten voeren door een echte specialist.

  mos op dak lekkage

  Offerte voor dakreparatie aanvragen

  Het is altijd fijn, en ook verstandig, om vooraf te weten wat een dakreparatie gaat kosten. Vraag dus gerust een offerte aan voor het repareren van uw dak. Dan weet u altijd waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over dakreparatie? Of wilt u onze dakdekkers direct inschakelen voor een reparatie? Bel ons via 030 207 24 90, of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij doen er alles aan om te zorgen dat uw dak weer snel in goede conditie is en er weer jaren tegenaan kan!