Dakbeheer Acuut

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Welkom bij Dakbeheer Acuut

Bent u op zoek naar een goede dakdekker? Kies dan nu voor Dakbeheer Acuut. Het is belangrijk dat u een goed bedrijf heeft waar u op kunt rekenen. Wij staan u dan ook graag snel te woord en komen ook heel snel langs om op locatie uw daken te inspecteren. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld een daklekkage snel opsporen, maar ook verhelpen. 

Dit doen wij uiteraard alleen met uw toestemming wanneer dat wij een passende offerte hebben uitgebracht. Het is tijd om nader kennis met ons te maken, we zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen horen het dan ook graag. We komen graag naar u toe en helpen u verder.

De diensten van Dakbeheer Acuut

Bij Dakbeheer Acuut bent u aan het juiste adres voor al uw dakdekker diensten, zoals een daklekkage, een dakreparatie, het vernieuwen van een plat dak en een gratis dakinspectie. We vervangen ook lood! Het kan zijn dat u het vermoeden heeft dat er sprake is van een beginnende daklekkage, of het plat dak moet eens vernieuwd worden, geen zorgen. 

Even contact opnemen met onze dakdekkers, wij horen wat de wensen zijn, we maken een afspraak op hele korte termijn en komen een kijkje nemen. U krijgt ons advies en dan kan alles ook snel worden geregeld. Een dakdekkersbedrijf waar dat u echt van op aan kunt, dat heeft u nu gevonden.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

De voordelen van Dakbeheer Acuut

Ervaren dakdekkers, goed opgeleid, klantvriendelijk en oplossingsgericht, dat is waar wij van Dakbeheer Acuut voor staan. De afgelopen jaren zijn wij al veel klanten van dienst geweest. Bij de meeste keren wij jaarlijks terug voor een gratis dakinspectie of voor onderhoud aan het dak. Op deze manier wordt alles netjes bijgehouden en kunnen wij het allemaal voor u realiseren.

Bij ons kunt u rekenen op scherpe prijzen, snelle service en afspraak is afspraak. Daarnaast heeft u ook garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Als u in uw regio een goede dakdekker zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct een gratis dakinspectie aanvragen

Iedereen kan bij Dakbeheer Acuut een gratis dakinspectie aanvragen en wij plannen het graag zo snel als mogelijk voor u in. Een dakinspectie is geen verplichting, maar het zorgt er wel voor dat u weet hoe dat uw dak er bij ligt. U krijgt een goed beeld van welke kosten u op de korte en lange termijn kunt verwachten, eventuele gebreken kunnen vroegtijdig worden opgespoord en daar doet u het toch ook voor? 

Onze dakdekkers staan voor u klaar en u hoeft alleen maar een afspraak in te laten plannen en wij zijn er voor u. Als u nog vragen heeft kunnen wij deze dan ook beantwoorden.

Wilt u dat wij een dakdekker GRATIS langs sturen?

Wat zeggen de klanten van Dakbeheer Acuut?

J. Verhoeven
Read More
Vernieuwen van pannendaken. Ging precies volgens plan, bedankt jongens!
Kees Verweij
Read More
Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!
Francis
Read More
Plat dak vervangen, helemaal top!
F. Çetin
Read More
Mijn ouders hadden een lekkage bij het dakkapel. Gebeld en gevraagd naar de gratis dakinspectie. Ze waren er de volgende dag en hebben samen met mij alles nagelopen bij het dakkapel. Dezelfde dag konden ze het lood bij het dakkapel vernieuwen. Heel fijn dit.
Fam. Van Der Meer
Read More
Hadden lekkage binnen, bleek er 1 dakpan kapot te zijn. Altijd een beetje angstig voor dit soort dingen, gelukkig heeft Dakbeheer Acuut mijn vertrouwen gewonnen. Aanrader!
Marieke Verbeurs
Read More
De heren van Dakbeheer Acuut gevraagd voor een gratis dakinpsectie. Huis is immers al 50 jaar oud. Ze hebben als service wat lood aangedrukt, omdat vervanging nog niet nodig was. Heel fijn dus.
Simon Benson
Read More
Vochtplekken aangetroffen op zolder, ik ben zelf mijn plat dak opgegaan en zag dat de dakbedekking los lag. Ik heb Dakbeher Acuut opgebeld en gevraagd of ze wilden komen kijken. Sinds het vervangen van mijn plat dak heb ik geen lekkage meer gehad, bedankt voor het harde werk!
Previous
Next

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker?

Wij zijn een ervaren en gediplomeerd dakdekkersbedrijf. Wij werken uitsluiten met A kwaliteit materialen en u krijgt altijd minimaal 10 jaar garantie oplopend tot 20 jaar garantie op een nieuw dak dat door ons wordt aangelegd! Op dit moment rijden we gemiddeld met 9 werkbussen door héél Nederland om elke dag daklekkages te repareren, daken te renoveren of vernieuwen, lood rondom het dakkapel en schoorsteen te repareren, dakreparaties uit te voeren en ga zo maar door. 

Heeft u een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dakbeheer Acuut

Bij Dakbeheer Acuut bent u aan het juiste adres voor al uw dakdekker diensten, zoals een daklekkage, een dakreparatie, het vernieuwen van een plat dak en een gratis dakinspectie.

Snelle links

Reviews

Dakbeheer Acuut © 2022. Alle rechten voorbehouden

Direct een GRATIS dakinspectie aanvragen?

Wij hebben altijd wel een dakdekker beschikbaar bij u in de regio!