Vrijblijvende offerte aanvragen

  Gratis uw dak laten inspecteren

  DAKBEHEER ACUUT

  Een gratis dakinspectie

  Om uw woning te beschermen tegen dakproblemen en/of lekkages is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. U kunt uw dak gratis laten inspecteren door de ervaren dakdekkers van Dakbeheer Acuut. Het dak op uw woning beschermt u en uw woning tegen wind, regen, de felle zon en andere weersomstandigheden. Het dak heeft dus veel te verduren. Maar het doet zijn beschermende werking alleen goed als het goed onderhouden wordt en altijd in perfecte conditie verkeert.

  Hoe ontstaat een daklekkage?

  Een van de bekendste oorzaken is natuurlijk dat de dakbedekking van een hellend/plat dak los ligt, maar het kan ook zomaar een verstopte dakgoot zijn die de daklekkage veroorzaakt. Vaak wordt het te laat gezien en dan is de schade al aanwezig. Op een plat dak kan een lekkage zich ook sneller ontwikkelen, er blijft vaak te lang water op staan, of zand en bladeren blijven erop liggen.

  Het is daarom van belang dat u hier aan denkt en het zoveel mogelijk voorkomt. Dit kan natuurlijk niet altijd, maar het is wel beter dat u het dak tijdig laat inspecteren. De dakdekkers van Dakbeheer Acuut staan voor u klaar om uw dak te inspecteren op eventuele ontstane lekkages.

  Gratis Dakinspectie

  Gratis uw dak laten inspecteren

  Regelmatige dakinspectie

  Als u uw dak regelmatig door ons laat inspecteren, heeft u de garantie dat u problemen aan uw dak voorkomt. Want niemand zit te wachten op lekkages en grote onkosten door dakproblemen. Voorkomen is beter dan genezen als het gaat om uw dak. Onze dakdekkers helpen u daar graag bij met een jaarlijkse gratis dakinspectie om te zien of het nog in goede conditie is.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

  Direct ingepland

  U wordt doorgaans binnen 2 weken al geholpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Offerte aanvragen voor een lekkend dak

  Waarom een dakinspectie laten doen?

  Door het laten uitvoeren van een gratis dakinspectie door de goed opgeleide dakdekkers van Dakbeheer Acuut, kunnen eventuele gebreken tijdig worden opgespoord. En dan kan er ook snel worden ingegrepen om eventuele problemen aan uw dak op te lossen. Dat is echt verstandig om te doen, want als een lekkage bijvoorbeeld niet op tijd wordt opgespoord, kan er in korte tijd veel schade ontstaan, mogelijk ook in uw woning. Bovendien kost een dakreparatie dan ook veel meer geld. Zonde natuurlijk als het ook voorkomen kan worden. Kies dus voor een gratis dakinspectie door Dakbeheer Acuut.

  mos op dak lekkage

  Wat houdt een dakinspectie in?

  Tijdens de dakinspectie controleren wij een aantal aspecten van uw dak. Zo kijken wij onder andere naar de kwaliteit en de staat van de dakbedekking en controleren we de dakgoten op verstoppingen of scheuren. Daarnaast kijken we naar de dakconstructie. Daarbij kan het voorkomen dat houten balken zijn gaan schimmelen of rotten. Dan is snel ingrijpen wel te adviseren. Wacht dus niet te lang met het inplannen van een dakinspectie en neem snel contact met ons op.

  Nu uw dakinspectie aanvragen

  Wilt u ook een gratis dakinspectie aanvragen? U krijgt er zeker geen spijt van! De dakdekkers van Dakbeheer Acuut staan voor u klaar en plannen het inspecteren van uw dak direct in. Heeft u vragen over de dakinspectie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een dakreparatie? Neem ook dan gerust contact met ons op.