Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Daklekkage door sneeuw: wat moet je doen?

Terug naar overzicht
daklekkage door sneeuw

DAKBEHEER ACUUT

Wat te doen bij een daklekkage door sneeuw?

In een periode van hevige regenval en harde wind is de kans groter dat er een daklekkage ontstaat. Dat weten de meeste mensen. Wat echter niet bij iedereen bekend is, is dat sneeuw en smeltend ijs ook voor een lekkage kunnen zorgen. Eigenlijk heel logisch, want sneeuw is niets meer dan bevroren regen. Heeft u een daklekkage door sneeuw in Veenendaal? Dan is het van belang dat u direct Dakbeheer Acuut belt. Hoe sneller wij de daklekkage door sneeuw kunnen verhelpen, des te minder schade en overlast de lekkage kan veroorzaken.

Bel direct een dakdekker!

Wanneer u ziet dat u een daklekkage door sneeuw heeft, staat onze dakdekker in Veenendaal voor u klaar. Wij starten met een gratis dakinspectie om de lekkage op te sporen. Indien er gebreken zijn aan het dak, kunnen wij die vroegtijdig vaststellen. Mocht er een reparatie uitgevoerd moeten worden, dan doen wij dat uiteraard ook voor u. Zo bent u snel van uw lekkage af.

Reparatie bij een daklekkage door sneeuw

Zodra we de oorzaak van uw daklekkage hebben opgespoord, kunnen we overgaan tot reparatie. Uiteraard gaan wij uw daklekkage door sneeuw pas repareren wanneer u daar toestemming voor heeft gegeven. Kleine reparaties kunnen we vaak direct doen. Is er een grotere reparatie nodig om uw lekkage te verhelpen? Dan wordt de reparatie op zeer korte termijn ingepland om de schade te beperken.

daklekkage door sneeuw

Stormschade aan uw dak

Verzekeraar inschakelen

Neem contact op met uw verzekeraar om de schade te melden. Maak foto’s van de schade en verzamel alle nodige informatie om uw schadeclaim te ondersteunen.

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

Direct ingepland

U wordt doorgaans binnen 2 weken al geholpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

De kosten bij daklekkage door sneeuw

Heeft u een daklekkage door sneeuw en laat u deze niet verhelpen? Dan zal het probleem alsmaar groter worden en mogelijk meer schade aanrichten. De reparatie van uw lekkage wordt hierdoor tijdrovender en kostbaarder. Neem dus geen onnodig risico bij een lekkage door sneeuw en laat uw daklekkage snel verhelpen. De dakinspectie is bij ons gratis. Indien er een reparatie aan uw dak nodig is, kunnen we eerst een offerte voor u opstellen, zodat u weet waar u financieel aan toe bent als u de daklekkage laat repareren.

gratis dakinspectie van dakbeheer acuut

Daklekkage door sneeuw? Wij helpen snel!

Een daklekkage door sneeuw is een ernstig probleem dat direct verholpen moet worden. Wacht daarom niet als u een lekkage heeft en bel direct de ervaren dakdekkers van Dakbeheer Acuut. Wilt u meer weten over het opsporen van een daklekkage, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een daklekkage reparatie? Bel naar 085 002 63 07 of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

    Dakbeheer acuut

    Gratis dakinspectie aanvragen

    Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

    ×