Vrijblijvende offerte aanvragen

  Dakpannen reparatie: hoe werkt dat?

  Terug naar overzicht
  nieuw dak pannendak kosten

  DAKBEHEER ACUUT

  Dakpannen reparatie – Hoe we u verder helpen

  Heeft u een eigen woning met een dakpannen dak? Dan kan het vroeg of laat gebeuren dat er dakpannen scheef gaan liggen of zelfs kapot gaan. Dit komt vaak door extreme weersomstandigheden zoals heftige regen, hagel, sneeuw of zelfs storm. In dat geval is het zaak om een goede dakdekker in te schakelen. Dakbeheer Acuut staat dan uiteraard voor u klaar, maar hoe gaan wij te werk? In dit artikel vertellen we u graag meer over onze werkwijze.

  Dakinspectie

  Om te beginnen bieden we u altijd een gratis dakinspectie aan. Deze is uiteraard niet verplicht, maar wel aan te raden. Op deze manier krijgen we namelijk een helder beeld van de staat van uw dak en van mogelijk defecte dakpannen. Alle bevindingen bespreken wij met u en dan kunnen we, indien gewenst, een offerte uitbrengen. Als u vervolgens akkoord gaat met de prijs, dan kunnen de werkzaamheden in worden gepland. Wilt u dakproblemen in de toekomst voorkomen? U bent bij ons aan het juiste adres om uw dak jaarlijks te laten controleren en te onderhouden.

  Wat we voor u doen

  Als er een dakpannen reparatie nodig is, hangt het af van de omvang van de schade wat wijsheid is. Als er slechts een paar dakpannen beschadigd zijn, is de reparatie van deze paar dakpannen voldoende. Is er sprake van grootschalige schade? Of zijn alle dakpannen poreus? Dan moet er meer werk verzet worden. Gelukkig zit u bij ons goed voor een dakrenovatie, een pannendak vernieuwen en voor het verhelpen van lekkages. Of er nu een groot of een klein probleem aangepakt moet worden, wij regelen het vakkundig en snel voor u. Dit doen we altijd in samenspraak met u, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

  dakinspectie en dakpannen reparatie

  dakdekkersbedrijf dakbeheer acuut voor dakreparatie

  Voordelen van onze werkwijze

  Met onze werkwijze krijgt u dus een gratis inspectie, wordt alles in samenspraak met u gedaan en heeft u de garantie dat u een uitstekend resultaat krijgt.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

  Direct ingepland

  U wordt doorgaans binnen 2 weken al geholpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Contact met Dakbeheer Acuut

  Wilt u meer weten over hoe we u verder kunnen helpen met een dakpannen reparatie? Is er iets anders aan de hand met uw dak en wilt u daar naar laten kijken? Bel naar 030 207 24 90, stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier op de website. Heeft u direct een dakdekker nodig? Neem ook dan contact met ons op!

  mos op dak lekkage

   Vrijblijvende offerte aanvragen
   ×

    Vrijblijvende offerte aanvragen
    ×