Vrijblijvende offerte aanvragen

  Nieuw dak

  Terug naar overzicht
  nieuw dak pannendak kosten

  DAKBEHEER ACUUT

  Welke kosten komen kijken bij een nieuw dak of plat dak?

  Als u een nieuw dak laat plaatsen op uw woning, doet u een belangrijke investering in de waarde en de duurzaamheid van uw huis. Uiteraard heeft iedereen gewoon een dak op zijn of haar huis nodig. Maar de vraag is waarom u een nieuw dak nodig hebt: is dat door schade, ouderdom of omdat u uw woning wilt upgraden? Dakbeheer Acuut vertelt u graag wat er bij de installatie van een nieuw dak komt kijken en wat de mogelijke kosten van het nieuwe dak zijn.

  Verschillende soorten daken

  Wat betreft een nieuw dak plaatsen, zijn diverse soorten daken mogelijk: platte daken, schuine daken en zadeldaken. Elk type dak heeft zo zijn eigen kenmerken en installatievereisten. In dit blog leggen we meer uit over de kosten en vereisten voor het plaatsen van een nieuw plat dak.

  Nieuw plat dak

  Platte daken worden veel geplaatst vanwege hun moderne uitstraling, ruimtebesparing en de lage onderhoudskosten. Bij het plaatsen van een nieuw plat dak is het belangrijk dat u het juiste type dakbedekking kiest dat ook past bij uw budget en de stijl van het huis. De meest gebruikte materialen voor dakbedekking van platte daken zijn bitumen, EPDM en pvc.

  nieuw plat dak

  plat dak vernieuwen

  Kosten nieuw plat dak

  De kosten van een nieuw plat dak kunnen variƫren. De kosten hangen af van bijvoorbeeld de omvang van het dak, de dakbedekkingsmaterialen en de arbeidskosten. Hoe meer vierkante meters er gedaan moeten worden, hoe hoger de kosten worden. Wij kunnen in dit blog niet aangeven wat de exacte kosten zijn. Materiaalkosten en personeelskosten veranderen voortdurend. Het beste is om bij ons een offerte aan te vragen voor een nieuw plat dak. Dan kunnen wij u een scherpe vaste prijs op papier geven voor het plaatsen van een nieuw plat dak.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

  Direct ingepland

  U wordt doorgaans binnen 2 weken al geholpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Offerte aanvragen voor een lekkend dak

  Overige kosten bij nieuw dak plaatsen

  Als u een nieuw dak laat plaatsen, kunnen er ook andere kosten bijkomen. U kunt dan denken aan kosten voor het verwijderen van het oude dak, het aanbrengen van isolatiemateriaal en kosten voor de afwerking en afvoer van afval. Als die aan de orde zijn, zetten wij die voor u vooraf in de offerte.

  Werk voor professionals

  Wij attenderen u er graag op dat het plaatsen van een nieuw dak geen doe-het-zelfproject is; dat is werk voor ervaren dakdekkers! Vakmensen met verstand van zaken die de juiste materialen en technieken gebruiken om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dak voor lange tijd veilig, duurzaam en waterdicht is.

  nieuw dak pannendak kosten

  Meer weten over een nieuw dak plaatsen?

  Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een nieuw (plat) dak)en de kosten daarvan? Neem dan gerust contact met ons op via 030 207 24 90, of mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten op het contactformulier.