Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Schade aan uw dakbeschot, wat kunt u doen?

Terug naar overzicht
schade aan dakbeschot

DAKBEHEER ACUUT

Wat te doen bij dakbeschot schade?

Heeft u last van een daklekkage? Een daklekkage kan veroorzaakt worden doordat uw dakbeschot schade heeft opgelopen. Het dakbeschot is het materiaal dat onder de dakbedekking zit. Het geeft een dak zijn vorm. Dankzij het dakbeschot is uw dak beschermt tegen weersinvloeden en kan er geen water of vuil onder het dak komen. Uw dakbeschot is dus erg waardevol voor uw dak. Heeft uw dakbeschot schade opgelopen? Dan zal uw dakbeschot vervangen moeten worden. Dakbeheer Acuut vertelt u hier meer over.

Ga op zoek naar de oorzaak van de lekkage

Een daklekkage is natuurlijk ontzettend vervelend. Als u merkt dat u een lekkage in uw dak heeft, is het van belang dat u direct op zoek gaat naar de oorzaak van de lekkage. Hoe sneller de daklekkage verholpen kan worden, hoe minder groot de schade zal zijn. Blijkt het dat uw daklekkage veroorzaakt wordt door dakbeschot schade? Dan kunt u het beste een dakdekker van Dakbeheer Acuut inschakelen om uw dakbeschot te laten vervangen.

Wanneer dakbeschot vervangen?

Als uw dakbeschot schade heeft opgelopen en een daklekkage heeft veroorzaakt, zal uw dakbeschot vervangen moeten worden. Het is belangrijk om het dakbeschot regelmatig te inspecteren op tekenen van schade. Denk aan roting, scheuren of kromtrekken. Als u eventuele schade vroegtijdig vaststelt, kunt u verdere schade aan het dak voorkomen.

Stormschade dak

stormschade dak

Verzekeraar inschakelen

Neem contact op met uw verzekeraar om de schade te melden. Maak foto’s van de schade en verzamel alle nodige informatie om uw schadeclaim te ondersteunen.

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

Direct ingepland

U wordt doorgaans binnen 2 weken al geholpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

Uw dakbeschot laten vervangen door Dakbeheer Acuut

De dakdekkers van Dakbeheer Acuut kunnen uw dakbeschot schade eenvoudig verhelpen door uw dakbeschot te vervangen. We verwijderen de oude dakbedekking, halen het los van de dakpannen of shingles en verwijderen het oude dakbeschot. Vervolgens kan het nieuwe dakbeschot geïnstalleerd worden. Dit doen we erg nauwkeurig, zodat de vorm van het dak goed kan worden vastgezet om lekkages te voorkomen. Zodra het nieuwe dakbeschot geïnstalleerd is, kunnen we de nieuwe dakbedekking aanbrengen en is uw dak weer zo goed als nieuw!

nieuw dak pannendak kosten

Contact met Dakbeheer Acuut

Wilt u meer weten over het opsporen van dakbeschot schade, over het ontstaan van een daklekkage of over dakbeschot laten vervangen door Dakbeheer Acuut? Bel naar 085 002 63 07, stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier op de website. Heeft u direct een dakdekker nodig? Neem ook dan contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

    Dakbeheer acuut

    Gratis dakinspectie aanvragen

    Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

    ×