Vrijblijvende offerte aanvragen

  Schoorsteen lekkage

  Terug naar overzicht
  gratis dakinspectie van daklood

  DAKBEHEER ACUUT

  Gevaren van en effectieve oplossingen voor schoorsteenlekkage

  Een schoorsteen lekkage is een ernstig probleem dat uw huis kan beschadigen. Dat is dus geen gering probleem. Het kan uiteindelijk zelfs uw gezondheid in gevaar brengen. Als u tekenen van lekkage opmerkt aan uw woning, wacht dan zeker niet te lang met actie ondernemen. Dakbeheer Acuut staat voor u klaar om uw schoorsteenlekkage snel en professioneel op te lossen. Meer over de oorzaken, gevolgen en onze effectieve werkwijze bij een schoorsteen lekkage leest u hieronder.

  Oorzaken van schoorsteen lekkage

  Een schoorsteen lekkage kan de volgende oorzaken hebben:

  • Slijtage en veroudering: op termijn kunnen de voegen, voeringen en dakbedekking rond de schoorsteen verslijten en scheuren met lekkage tot gevolg.
  • Slechte afdichting: onvoldoende afdichting rondom de schoorsteen kan een lekkage mogelijk maken. Zeker tijdens hevige regenval.
  • Beschadigde flashing: flashing, het materiaal dat de overgang tussen de schoorsteen en het dak bedekt, kan beschadigd raken door stormen of slijtage, waardoor water naar binnen kan dringen.

  schoorsteen lekkage

  Gevolgen van niet tijdig repareren van schoorsteen lekkage

  Als een schoorsteen lekkage niet op tijd en professioneel wordt opgelost, kan dit leiden tot ernstige schade, waaronder:

  • Structurele schade aan uw woning: lekkend water kan de structuur van uw huis aantasten, zoals het houtwerk en de muren, waardoor kostbare reparaties in de toekomst nodig zullen zijn.
  • Mogelijke gezondheidsproblemen: voortdurende lekkage kan schimmelgroei veroorzaken. Schimmels kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken voor de bewoners van het huis.
  • Hoge(re) reparatiekosten: hoe langer u wacht met het oplossen van de schoorsteen lekkage, hoe hoger de kosten voor reparatie of renovatie kunnen worden.

  dakbeheer acuut

  Onze effectieve werkwijze bij schoorsteen lekkage

  Hoe gaan wij te werk om een schoorsteen lekkage te verhelpen?

  • Grondige dakinspectie: onze experts voeren een grondige dakinspectie uit om de oorzaak en de omvang van de lekkage vast te stellen.
  • Professionele reparatie: op grond van de dakinspectie voeren we de benodigde reparaties uit. Dat doen we uiteraard met hoogwaardige materialen en professioneel vakmanschap.
  • Duurzame oplossingen: wij houden niet van half werk. Wij kiezen voor duurzame oplossingen die de levensduur van uw schoorsteen verbeteren en verdere lekkage in de toekomst doen voorkomen.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

  Direct ingepland

  U wordt doorgaans binnen 2 weken al geholpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Offerte aanvragen voor een lekkend dak

  Gratis dakinspectie aanvragen

  Wacht niet tot het te laat is. Bij Dakbeheer Acuut bieden we een gratis inspectie aan om snel de bron van een schoorsteen lekkage te identificeren en de benodigde oplossingen voor te stellen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te plannen en uw huis te beschermen tegen verdere schade. Bel met 085 002 63 07 of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl.

  dakbeheer acuut

   Dakbeheer acuut

   Vrijblijvende offerte aanvragen

   Stel uw vraag via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

   ×

    Dakbeheer acuut

    Gratis dakinspectie aanvragen

    Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

    ×