Vrijblijvende offerte aanvragen

  Stormschade dak

  Terug naar overzicht
  stormschade dak

  DAKBEHEER ACUUT

  Wat te doen bij stormschade aan uw dak?

  Wat te doen bij stormschade aan uw dak? Is er een storm of windhoos over uw woning geraasd? Dan kunt u in een split second last hebben van stormschade aan uw dak. Die schade kan variƫren van losse of gebroken dakpannen, gescheurde dakbedekking tot meer ernstige en structurele dakschade. Heeft u te maken met stormschade aan uw dak? Dan is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade aan uw dak, huis en eventuele eigendommen te voorkomen. Dakbeheer Acuut geeft u enkele tips voor wat u kunt doen als u merkt dat u stormschade aan uw dak hebt.

  Zelf de schade opnemen

  Als het tijdens of na de storm veilig is om naar buiten te gaan, kunt u vanaf de grond uw dak bekijken om te zien of u zichtbare dakschade hebt. Ziet u bijvoorbeeld losse of ontbrekende dakpannen of -tegels, gescheurde of ontbrekende dakbedekking, of vervorming of scheuren in het dak? Twijfelt u over de ernst van de schade, neem dan contact met ons op voor een professionele dakinspectie.

  Daklekkage?

  Heeft u daklekkage door de storm? Bescherm dan uw eigendommen binnen. Komt er water naar binnen als gevolg van de stormschade? Zet dan bakjes neer om het lekkende water op te vangen, dek meubels en andere eigendommen af, of verplaats ze om verdere schade te voorkomen. Is de stormschade aan uw dak zeer ernstig? Dan is het misschien noodzakelijk om een deel van uw woning af te sluiten om erger te voorkomen.

  Stormschade dak

  Stormschade aan uw dak

  Verzekeraar inschakelen

  Neem contact op met uw verzekeraar om de schade te melden. Maak foto’s van de schade en verzamel alle nodige informatie om uw schadeclaim te ondersteunen.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

  Direct ingepland

  U wordt doorgaans binnen 2 weken al geholpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Offerte aanvragen voor een lekkend dak

  Bel een dakdekkersbedrijf voor spoedreparatie

  Neem contact op met uw dakdekkersbedrijf om een spoedreparatie aan uw dak uit te voeren. Voor spoedreparaties kunt u Dakbeheer Acuut 24/7 inschakelen! Ook kunnen we aansluitend een offerte uitbrengen voor verdere dakreparatie. Let wel: het repareren van stormschade aan uw dak moet prioriteit hebben om verdere schade aan uw woning te voorkomen.

  mos op dak lekkage

  Contact met Dakbeheer Acuut over stormschade

  Heeft u stormschade aan uw dak? Of wil u voor de zekerheid een gratis dakinspectie laten uitvoeren? Neem contact met ons op via 030 207 24 90, of mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten op het contactformulier.

   Vrijblijvende offerte aanvragen
   ×

    Vrijblijvende offerte aanvragen
    ×