Vrijblijvende offerte aanvragen

  Lekdetectie

  Lekdetectie door Dakbeheer Acuut

  Heeft u een lekkage en wilt u een lekdetectie laten uitvoeren om de oorzaak van de lekkage te achterhalen? Voor het opsporen van een daklekkage en de reparatie van een daklekkage schakelt u de dakdekkers van Dakbeheer Acuut in. Als u een daklekkage heeft is het van groot belang dat u die snel laat verhelpen. Doet u dit niet? Dan kan de lekkage grote schade aanrichten. Dit maakt het repareren van de lekkage tijdrovender en kostbaarder. Neem dus geen onnodig risico bij een daklekkage. Laat tijdig de daklekkage opsporen. Dakbeheer Acuut doet dit voor u met een vakkundige lekdetectie!

  Het opsporen van een daklekkage

  Een daklekkage opsporen is niet altijd even eenvoudig. Zo kan er een daklekkage ontstaan door beschadigingen aan uw dakbedekking. Dit kan komen doordat er takken en steentjes tegen de dakbedekking slaan in de herfst en in de winter, maar ook doordat er dakpannen scheef gaan liggen of van uw dak waaien tijdens een hevige storm. Het kan dan lastig zijn om te bepalen waar het lek precies zit. Voor hulp bij het opsporen van een daklekkage kunt u rekenen op onze ervaren dakdekkers. Wij doen een lekdetectie om nauwkeurig te kunnen bepalen waar het lek zich bevindt.

  Gratis dakinspectie

  Gratis dakinspectie Dakdekker

  Wacht niet te lang met een lekdetectie!

  Bij een daklekkage is het verstandig om snel in te grijpen. Een daklekkage kan schade aan het huis veroorzaken, zoals aan de muren, vloeren en plafonds. Door snel een lekdetectie te laten uitvoeren en vervolgens de lekkage te laten repareren, kan de schade beperkt worden. Verder kan een daklekkage ook leiden tot vochtproblemen. Vocht kan in de plafonds en muren trekken, met schimmelvorming als gevolg. Dit is natuurlijk zeer onaangenaam, maar schimmelvorming kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Zorg er daarom voor dat u direct de dakdekkers van Dakbeheer Acuut belt bij een daklekkage.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

  Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

  U wordt doorgaans binnen 2 weken al geholpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Hierom kiest u voor Dakbeheer Acuut

  Het belangrijkste bij een daklekkage is het opsporen van de oorzaak. De dakdekkers van Dakbeheer Acuut hebben veel ervaring met het uitvoeren van een lekdetectie en kunnen snel overgaan tot de reparatie van de daklekkage als u daarvoor toestemming geeft. Als er een kleine reparatie gedaan moet worden, kunnen we dit vaak meteen doen. Is er meer tijd voor de reparatie nodig? Dan plannen we die op zeer korte termijn in om u zo snel mogelijk van uw daklekkage af te helpen. Heeft u een daklekkage? Laat dan snel een lekdetectie uitvoeren door Dakbeheer Acuut. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Gratis dakinspectie
  • 10 jaar garantie
  • Geen voorrijkosten
  • Vaste scherpe prijs per m²
  • 20 jaar ervaring
  dakbeheer acuut image00002

  Neem direct contact op

  Wilt u een lekdetectie laten uitvoeren door Dakbeheer Acuut? Neem contact met ons op! Bel naar 0302072490, stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier op de website.

   Vrijblijvende offerte aanvragen
   ×

    Vrijblijvende offerte aanvragen
    ×