Dakdekker nodig voor uw dak lood?

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Last van lood dat omhoog staat?

Wij zijn een dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in pannen en platte daken. Dakbeheer Acuut staat 24 / 7 voor u klaar.

Heeft u losliggend lood of lood dat omhoog staat bij uw schoorsteen, dakkapel of op uw dak? Zijn uw loodslabbel verouderd? U kunt dan uiteraard geheel vrijblijvend een dakinspectie aanvragen. Wij komen dan gratis bij u langs (zonder voorrijkosten) en bekijken de situatie volledig waarna wij een offerte uitbrengen.

Losliggend lood op het dak?

Ligt het lood op uw dak los? Dan is het verstandig om het lood te laten inspecteren voor onderhoud of renovatie. Hiermee voorkomt u niet alleen een hoop kosten aan een daklekkage, u verbetert ook de duurzaamheid van uw woning.

Wij maken altijd foto’s en video’s van de situatie, zodat u heel makkelijk met ons mee kunt kijken zonder zelf het dak op te hoeven. Naar aanleiding van deze (visuele) inspectie krijgt u een offerte op maat.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Dak lood laten vervangen door Dakbeheer Acuut

Moet er bij het dak lood worden vervangen? Dit hoeft u niet zelf te doen, dit is werk van de specialist. Wij van Dakbeheer Acuut doen het dan ook graag voor u. Soms is het nodig dat er lood vervangen moet worden, dit is dan werk wat u uit gaat besteden aan de professional. Lood wordt al eeuwen gebruikt en het is een bekende manier om zo de aanhechting tussen onderdelen (van gebouwen), waterdicht te maken (of waterkerend). Dit kan bij een aanbouw of plat dak gelden, of misschien wel bij een schoorsteen of dakkapel. In ieder geval is het voor u van belang om te weten dat u op ons kunt rekenen als er lood vervangen moet worden.

Voorkom lekkage en schade dankzij onze gratis dakinspectie!

Niet iedereen weet wanneer het lood vervangen moet worden, maar dat hoeft ook niet. Onze dakdekkers van Dakbeheer Acuut weten precies wanneer dat het tijd is om het lood te vervangen. Tijdens een dakinspectie wordt hier ook naar gekeken. Mochten zij nu opmerken dat het lood echt toe is aan vervanging, dan krijgt u na onze dakinspectie alle bevindingen op papier met de prijs erbij om het te vervangen/repareren. Het is een vrijblijvende offerte en dan is het aan u wat u ermee wilt doen. Maar door een gratis dakinspectie aan te vragen kunt u wel voorkomen dat er lekkages ontstaan omdat alles op tijd wordt gecontroleerd. Eventuele gebreken worden zo op tijd in kaart gebracht en kunnen dan snel worden opgelost door ons.