Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Pannendak vernieuwen

Is het tijd om uw pannendak te vervangen?

Net zoals elk dak, dient een pannendak ook regelmatig onderhouden te worden om de maximale levensduur van het dak te bewaken. Goed onderhoud verlengt dus de levensduur van het dak. Het kan namelijk dat dakpannen in de loop der jaren poreus worden, waardoor ze kunnen afbrokkelen. Dit zorgt er dan voor dat er gaten op het dak ontstaan waar onder andere ook water doorheen kan lopen en de dakconstructie kan aantasten.

Wij raden aan om een gratis dakinspectie uit te laten voeren zodat u weet wat de huidige staat van uw pannendak is. Hiermee lopen we de gehele pannendak na van dakgoot tot en met schoorsteen. Vraag nu direct een gratis offerte aan.

Dakpannen laten vervangen door een dakdekker van Dakbeheer Acuut

Soms barsten dakpannen, of beginnen de panlatten te rotten of daar ontstaan scheuren in, of de nokvorsten worden poreus en gaan kapot. Dit gebeurt meestal op oudere daken. Als deze nokken van cement zijn, of als het dak is afgedekt met een snelafdekking, kan de mortel daartussen poreus worden, wat de hierboven beschreven problemen kan veroorzaken. Bij langdurige regenval kunnen mos en algen op dakpannen groeien en kan zelfs water naar binnen sijpelen. Hierdoor kan het dak gaan lekken. Dit kan verkleuring veroorzaken, maar kan ook de dakconstructie aantasten. Vaak zijn echter niet alle dakpannen beschadigd, waardoor slechts een deel vervangen hoeft te worden.

Vraag direct een gratis offerte aan voor uw pannendak en wij sturen geheel vrijblijvend een dakdekker langs voor een dakinspectie.

dakpannen vervangen

pannendak laten vernieuwen door dakbeheer acuut

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker?

Dakbeheer Acuut is een ervaren en gediplomeerd dakdekkersbedrijf. We werken uitsluiten met A-kwaliteit materialen en u krijgt altijd minimaal 10 jaar garantie oplopend tot 20 jaar garantie op een nieuw dak dat door ons wordt aangelegd. Op dit moment rijden we gemiddeld met 9 werkbussen door héél Nederland om elke dag daklekkages te repareren, daken te renoveren of vernieuwen, lood rondom de dakkapel en schoorsteen te repareren, dakreparaties uit te voeren en ga zo maar door.

Heeft u een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

    Dakbeheer acuut

    Gratis dakinspectie aanvragen

    Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

    ×