Op zoek naar een dakdekker voor het vernieuwen van uw pannendak?

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Is het tijd om uw pannendak te vervangen?

Net zoals elk dak, dient een pannendak ook regelmatig onderhouden te worden om de maximale levensduur van het dak te bewaken. Goed onderhoud verlengt dus de levensduur van het dak. Het kan namelijk dat dakpannen in de loop der jaren poreus worden, waardoor ze kunnen afbrokkelen. Dit zorgt er dan voor dat er gaten op het dak ontstaan waar onder andere ook water doorheen kan lopen en de dakconstructie kan aantasten.

Wij raden aan om een gratis dakinspectie uit te laten voeren zodat u weet wat de huidige staat van uw pannendak is. Hiermee lopen we de gehele pannendak na van dakgoot tot en met schoorsteen. Vraag nu direct een gratis offerte aan.

Dakpannen laten vervangen door een dakdekker van Dakbeheer Acuut

Soms barsten dakpannen, of beginnen de panlatten te rotten of daar ontstaan scheuren in, of de nokvorsten worden poreus en gaan kapot. Dit gebeurt meestal op oudere daken. Als deze nokken van cement zijn, of als het dak is afgedekt met een snelafdekking, kan de mortel daartussen poreus worden, wat de hierboven beschreven problemen kan veroorzaken. Bij langdurige regenval kunnen mos en algen op dakpannen groeien en kan zelfs water naar binnen sijpelen. Hierdoor kan het dak gaan lekken. Dit kan verkleuring veroorzaken, maar kan ook de dakconstructie aantasten. Vaak zijn echter niet alle dakpannen beschadigd, waardoor slechts een deel vervangen hoeft te worden.

Vraag direct een gratis offerte aan voor uw pannendak en wij sturen geheel vrijblijvend een dakdekker langs voor een dakinspectie.

Ruim 0
Jaar ervaring
Altijd tot 0
Jaar garantie
0 +
Dagelijkse Reparaties
Meer dan 0
Daklekkages per maand

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.