Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Plat dak vernieuwen

Dakdekker nodig voor uw plat dak?

Is het tijd dat uw platdak wordt vernieuwd? De dakdekkers van Dakbeheer Acuut staan voor u klaar. Het is belangrijk dat u een platdak goed laat onderhouden. Als het dan namelijk vernieuwd moet worden dan kan uw vertrouwde dakdekker dat u op tijd doorgeven en weet u ook waar dat u financieel aan toe bent.

Veel mensen vinden een plat dak prettig, maar het gaat niet zolang mee als een pannendak. Bij een plat dak zal alles binnen 25-40 jaar toch wel vernieuwd moeten worden. Gelukkig bent u hier aan het goede adres en nemen wij het werk graag van u over zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Waarom moet u uw plat dak vernieuwen?

Het kan zijn dat de oude dakbedekking zijn beste tijd heeft gehad en dan moet hij vernieuwd worden. De oude dakbedekking wordt dan door ons van Dakbeheer Acuut netjes verwijderd. We brengen dan nieuwe dakbedekking aan en kijken alles na. Alles moet namelijk netjes en waterdicht zijn en daar zijn wij dus voor!

Wij vinden het belangrijk dat uw dak weer jaren mee kan en het moet dan dus ook erg stevig, sterk en waterdicht zijn. Bij ons krijgt u garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en daarom weet u ook dat u bij Dakbeheer Acuut aan het juiste adres bent om uw plat dak te vernieuwen.

Plat dak vernieuwen

gratis dakinspectie van dakbeheer acuut

Gratis dakinspectie voor uw plat dak

Soms weet u al zeker dat u uw platdak moet vernieuwen, maar toch raden wij u aan om eerst een gratis dakinspectie aan te vragen bij ons van Dakbeheer Acuut. Waarom? Omdat een dakinspectie u een goed beeld geeft van de huidige staat van uw dak.

We kunnen de inspectie bij al uw daken uitvoeren, ook bij uw plat dak. Vervolgens komen wij tot een conclusie/advies en dan is het aan u wat u ermee wilt doen. Wij voeren de dakreparaties dan graag voor u uit en kunnen dan ook uw platdak vernieuwen. Maar daarvoor krijgt u bij ons eerst een passende offerte en dan kan alles met uw goedkeuring in worden gepland.

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw plat dak

Als u de keuze heeft gemaakt om uw platdak te vernieuwen, dan is het belangrijk dat u weet waar dat u financieel aan toe bent. Bij ons van Dakbeheer Acuut kunt u daarom eerst een offerte aanvragen, geheel vrijblijvend. We komen dan graag een kijkje nemen bij u op locatie, brengen alles goed in kaart en dan geven we u ook een passend advies.

U beslist dan wat u wilt doen, maar als u het werk aan ons uit wilt besteden, dan kunnen we het werk op korte termijn inplannen. Onze dakdekkers komen dan graag naar u toe om alle werkzaamheden uit te voeren. Zo heeft u binnenkort weer een mooi plat dak, helemaal nieuw en dat kan er weer jaren tegenaan! Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

plat dak vernieuwen

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker?

Dakbeheer Acuut is een ervaren en gediplomeerd dakdekkersbedrijf. We werken uitsluiten met A-kwaliteit materialen en u krijgt altijd minimaal 10 jaar garantie oplopend tot 20 jaar garantie op een nieuw dak dat door ons wordt aangelegd. Op dit moment rijden we gemiddeld met 9 werkbussen door héél Nederland om elke dag daklekkages te repareren, daken te renoveren of vernieuwen, lood rondom de dakkapel en schoorsteen te repareren, dakreparaties uit te voeren en ga zo maar door.

Heeft u een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

    Dakbeheer acuut

    Gratis dakinspectie aanvragen

    Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

    ×