Vrijblijvende offerte aanvragen

  Plat dak vernieuwen

  Dakdekker nodig voor uw plat dak?

  Is het tijd dat uw platdak wordt vernieuwd? De dakdekkers van Dakbeheer Acuut staan dan voor u klaar. Het is belangrijk dat u een platdak goed laat onderhouden. Als het dan namelijk vernieuwd moet worden, kan uw vertrouwde dakdekker dat op tijd aan u doorgeven. Dan weet u ook waar u financieel aan toe bent.

  Veel mensen vinden een plat dak prettig, maar het gaat niet zolang mee als een pannendak. Bij een plat dak zal alles binnen 25-40 jaar toch wel vernieuwd moeten worden. Gelukkig bent u hier aan het goede adres en nemen wij het werk graag van u over zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

  Waarom moet u uw plat dak vernieuwen?

  Het kan zijn dat de oude dakbedekking zijn beste tijd heeft gehad en dat deze vernieuwd moet worden. De oude dakbedekking wordt dan door ons van Dakbeheer Acuut netjes verwijderd. We brengen dan nieuwe dakbedekking aan en kijken alles na. We zorgen ervoor dat alles dan netjes en waterdicht is.

  Wij vinden het belangrijk dat uw dak weer jaren mee kan. We zorgen er dan ook voor dat uw dak erg stevig, sterk en waterdicht is. Bij ons krijgt u garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en daarom weet u ook dat u bij Dakbeheer Acuut aan het juiste adres bent om uw plat dak te vernieuwen.

  Plat dak vernieuwen

  gratis dakinspectie van dakbeheer acuut

  Gratis dakinspectie voor uw plat dak

  Soms weet u al zeker dat u uw platdak moet vernieuwen, maar toch raden wij u aan om eerst een gratis dakinspectie aan te vragen bij ons van Dakbeheer Acuut. Waarom? Omdat een dakinspectie u een goed beeld geeft van de huidige staat van uw dak.

  We kunnen de inspectie bij al uw daken uitvoeren, ook bij uw plat dak. Vervolgens komen wij tot een conclusie/advies en dan is het aan u wat u ermee wilt doen. Wij voeren de dakreparaties dan graag voor u uit en we kunnen uw platdak dan ook vernieuwen indien nodig. Maar daarvoor krijgt u bij ons eerst een passende offerte en dan kan alles met uw goedkeuring in worden gepland.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

  Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

  Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Offerte aanvragen voor een lekkend dak

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw plat dak

  Als u de keuze heeft gemaakt om uw platdak te vernieuwen, dan is het belangrijk dat u weet waar u financieel aan toe bent. Bij ons van Dakbeheer Acuut kunt u daarom eerst een offerte aanvragen, geheel vrijblijvend. We komen dan graag een kijkje nemen bij u op locatie, brengen alles goed in kaart en dan geven we u ook een passend advies.

  U beslist dan wat u wilt doen, maar als u het werk aan ons uit wilt besteden, dan kunnen we het werk op korte termijn inplannen. Onze dakdekkers komen dan graag naar u toe om alle werkzaamheden uit te voeren. Zo heeft u binnenkort weer een mooi plat dak, helemaal nieuw en dat kan er dan weer jaren tegenaan! Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

  plat dak vernieuwen

  Bent u op zoek naar een professionele dakdekker?

  Dakbeheer Acuut is een ervaren en gediplomeerd dakdekkersbedrijf. We werken uitsluiten met A-kwaliteit materialen en u krijgt altijd minimaal 10 jaar garantie oplopend tot 20 jaar garantie op een nieuw dak dat door ons wordt aangelegd. Op dit moment rijden we gemiddeld met 9 werkbussen door héél Nederland om elke dag daklekkages te repareren, daken te renoveren of vernieuwen, lood rondom de dakkapel en schoorsteen te repareren, dakreparaties uit te voeren en ga zo maar door.

  Heeft u een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Vrijblijvende offerte aanvragen
   ×

    Vrijblijvende offerte aanvragen
    ×