Uw plat dak laten vernieuwen door een gecertificeerde dakdekker

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker nodig voor uw plat dak?

Is het tijd dat uw platdak wordt vernieuwd? De dakdekkers van Dakbeheer Acuut staan voor u klaar. Het is belangrijk dat u een platdak goed laat onderhouden. Als het dan namelijk vernieuwd moet worden dan kan uw vertrouwde dakdekker dat u op tijd doorgeven en weet u ook waar dat u financieel aan toe bent. 

Veel mensen vinden een plat dak prettig, maar het gaat niet zolang mee als een pannendak. Bij een plat dak zal alles binnen 25-40 jaar toch wel vernieuwd moeten worden. Gelukkig bent u hier aan het goede adres en nemen wij het werk graag van u over zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Waarom moet u uw plat dak vernieuwen?

Het kan zijn dat de oude dakbedekking zijn beste tijd heeft gehad en dan moet hij vernieuwd worden. De oude dakbedekking wordt dan door ons van Dakbeheer Acuut netjes verwijderd. We brengen dan nieuwe dakbedekking aan en kijken alles na. Alles moet namelijk netjes en waterdicht zijn en daar zijn wij dus voor! 

Wij vinden het belangrijk dat uw dak weer jaren mee kan en het moet dan dus ook erg stevig, sterk en waterdicht zijn. Bij ons krijgt u garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en daarom weet u ook dat u bij Dakbeheer Acuut aan het juiste adres bent om uw plat dak te vernieuwen.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Gratis dakinspectie voor uw plat dak

Soms weet u al zeker dat u uw platdak moet vernieuwen, maar toch raden wij u aan om eerst een gratis dakinspectie aan te vragen bij ons van Dakbeheer Acuut. Waarom? Omdat een dakinspectie u een goed beeld geeft van de huidige staat van uw dak. 

We kunnen de inspectie bij al uw daken uitvoeren, ook bij uw plat dak. Vervolgens komen wij tot een conclusie/advies en dan is het aan u wat u ermee wilt doen. Wij voeren de dakreparaties dan graag voor u uit en kunnen dan ook uw platdak vernieuwen. Maar daarvoor krijgt u bij ons eerst een passende offerte en dan kan alles met uw goedkeuring in worden gepland.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw plat dak

Als u de keuze heeft gemaakt om uw platdak te vernieuwen, dan is het belangrijk dat u weet waar dat u financieel aan toe bent. Bij ons van Dakbeheer Acuut kunt u daarom eerst een offerte aanvragen, geheel vrijblijvend. We komen dan graag een kijkje nemen bij u op locatie, brengen alles goed in kaart en dan geven we u ook een passend advies. 

U beslist dan wat u wilt doen, maar als u het werk aan ons uit wilt besteden, dan kunnen we het werk op korte termijn inplannen. Onze dakdekkers komen dan graag naar u toe om alle werkzaamheden uit te voeren. Zo heeft u binnenkort weer een mooi plat dak, helemaal nieuw en dat kan er weer jaren tegenaan! Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.