Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Recensies

 • Een super ervaring met dit bedrijf
  Een super ervaring met dit bedrijf! De mannen maken duidelijke afspraken en komen die ook zeker na, ze zorgen ook dat de klus is afgerond op de afgesproken tijd. Ook zijn er geen extra kosten bij gekomen na de reparatie. Kortom een goede prijs voor de werkzaamheden en zeker een goede kwaliteit! Heel erg bedankt.

  - Leanne Ra
 • Plaatsen Bitumen dak
  Ik had dit bedrijf benaderd voor het plaatsen van een bitumen dak.

  Ik heb er zelf weinig verstand van maar ik merkte al snel dat alles duidelijk en transparant werd gecommuniceerd. Elke vraag werd netjes beantwoord en ze waren goed bereikbaar. Het eindresultaat mag er zeker wezen! Daarom raad ik dit bedrijf zeker aan!

  - Micha van den Heuvel
 • Algehele vervanging pannendak
  Dakbeheer Acuut heeft ons gehele (panne)dak vervangen. Ondanks de brandende hitte en andere tegenslagen, hebben ze binnen een zeer redelijk termijn keurig werk opgeleverd. De nazorg was top en we stellen hun harde werk erg op prijs. We zijn erg blij met ons nieuwe dak en het werk wat Acuut geleverd heeft!

  - Jochem
 • Dakgoot: 6 m; Vervangen, Repareren
  Snelle reactie en accuraat in communicatie. Heldere prijsafspraken gemaakt en kon direct volgende dag langskomen om het werk uit te voeren.
  Reparatie van de dakgoot en vervangen van de hemelwaterafvoerpijp vakkundig uitgevoerd met respect voor de bestaande situatie.
  Ik ben buitengewoon tevreden en gun aan hen graag een volgende opdracht!

  - Angela, Eindhoven
 • Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties
  Zeer snel op tijd afgesproken prijs en vakkundig Dus als je een noodreperatie op je dak heb waar je niet bij kan bel deze dakman

  - Peter, Hillegom
 • Dakbedekking vervangen Top jongens
  Zeer vriendelijke jongens, denken goed mee en zijn echte vak mannen. Ze hebben mijn dak gemaakt en alles netjes opgeruimd. ben hier zeer tevreden over ziet er heel netjes uit.
  Echt een aanrader!!!

  - Bowien
 • Spoedreparatie door storm
  Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!

  - Kees Verweij
 • Fijn bedrijf, goed in de communicatie en zeer net werk geleverd. Echt een aanrader!!!!

  - Jordy van Hoorn
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

  Dakbeheer acuut

  Gratis dakinspectie aanvragen

  Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

  ×