Vrijblijvende offerte aanvragen

  Zonnepanelen laten plaatsen

  Zonnepanelen laten plaatsen door Dakbeheer Acuut

  Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Neem dan contact op met Dakbeheer Acuut. Wij zijn een dakdekkersbedrijf waar u écht van op aan kunt. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan maken wij een afspraak op korte termijn om een kijkje te nemen en u te adviseren over de mogelijkheden. Daarna kan alles snel worden geregeld, zodat u binnenkort al kunt beginnen met het opwekken van groene stroom en kunt besparen op uw energiekosten. Wilt u uw zonnepanelen laten plaatsen door de professionele dakdekkers van Dakbeheer Acuut? Verstuur vandaag nog uw aanvraag via het contactformulier.

  De voordelen van zonnepanelen

  Zonnepanelen laten plaatsen heeft veel voordelen. U wekt er uw eigen energie mee op, wat u direct voelt in uw portemonnee. Uw energierekening zal hierdoor namelijk veel lager worden. Daarbij is de energie die u opwekt groene energie. Hierdoor helpt u met het terugdringen van de CO2-uitstoot. En wist u dat zonnepanelen de waarde van een woning laten stijgen? En dat ze het energielabel van een woning verlagen en daarmee dus het energielabel van uw woning verbeteren? Ook als u in de toekomst uw woning wilt verkopen, is het dus verstandig om zonnepanelen te laten plaatsen.

  zonnepanelen laten plaatsen

  zonnepanelen op pannendak

  Zonnepanelen blijven rendabel

  Nu de salderingsregeling bijna is afgeschaft, denken veel mensen dat zonnepanelen laten plaatsen niet meer aantrekkelijk is. Maar niets is minder waar. Ook zonder salderingsregeling blijft het uiterst rendabel om zonnepanelen te laten plaatsen. Zonder salderingsregeling en zonder thuisbatterij verdient u deze investering in ongeveer 10 jaar terug. Met thuisbatterij kunt u de terugverdientijd terugbrengen naar 7 jaar. Uw spaargeld op de bank levert minder rendement op!

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

  Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

  U wordt doorgaans binnen 2 weken al geholpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Waarom zonnepanelen laten plaatsen door Dakbeheer Acuut?

  Door uw zonnepanelen te laten plaatsen door Dakbeheer Acuut bent u verzekerd van een vakkundige installatie. Wij beschikken over ervaren installateurs waar u écht van op aan kunt. Daarbij proberen we u altijd zo spoedig mogelijk te helpen. Verder bieden we u:

  • Korte levertijden en snelle installatie
  • Geen voorrijkosten
  • Scherpe prijzen per m²
  • Ruime ervaring
  dakdekkersbedrijf dakbeheer acuut

  Neem contact op

  Wilt u uw zonnepanelen laten plaatsen door Dakbeheer Acuut? Neem contact met ons op! Bel naar 030-2072490, stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier op de website.

   Vrijblijvende offerte aanvragen
   ×

    Vrijblijvende offerte aanvragen
    ×