Dakdekker Bussum

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Dakdekker Bussum

Heb je schade aan je dak of wordt het tijd voor onderhoud? Neem dan contact op met de dakdekker in Bussum. Wij kunnen zowel reparaties als onderhoud aan het dak verzorgen. We raden het aan om het dak minimaal één keer per jaar te laten onderhouden. In de meeste gevallen is het optimaal als het dak twee keer per jaar geïnspecteerd en gereinigd wordt. Zo loop je namelijk het minste risico op beschadigingen, omdat kwetsbaarheden tijdig ontdekt worden. Bij schade aan het dak raden we je aan om meteen contact op te nemen. Het dak beschermt je woning en inboedel namelijk tegen water. Hoe langer je wacht, hoe erger de schade wordt!

Onderhoud door de dakdekker in Bussum

Onderhoud aan het dak bestaat doorgaans uit het reinigen en het inspecteren van de dakbedekking en de dakgoten. Indien er reparaties uitgevoerd moeten worden, zullen onze specialisten dit aangeven. Kleine reparaties kunnen eventueel direct uitgevoerd worden. Eventueel kunnen we ook meteen de schoorsteen reinigen. Wanneer je een haard hebt en deze regelmatig gebruikt, is dit absoluut aan te raden. Wanneer er zich vuil in de schoorsteen bevindt, kan dit de risico’s op brand en koolstofmonoxide vergroten.

Het reinigen van het dak is in principe iets wat je ook zelf kunt doen. Toch raden we dit als dakdekker in Bussum af. Onze specialisten hebben immers veel ervaring en controleren het dak ook meteen op kwetsbaarheden. Bovendien kan het gevaarlijk zijn om zelf het dak op te gaan.

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Schade aan het dak? Bel de dakdekker in Bussum

Schade aan je dak is ontzettend vervelend. Eigenlijk gaan we er altijd vanuit dat het dak prima functioneert, totdat dit ineens niet meer het geval is. Als het dak beschadigd is, kan de schade snel verergeren. Water kan bijvoorbeeld enorme schade aan je woning aanrichten. Om die reden is het belangrijk om snel te handelen en de dakdekker in Bussum te bellen. Wij komen dan zo snel mogelijk langs om de schade te herstellen. Dankzij onze spoedservice kun je voorkomen dat de schade erger wordt.

Wij kunnen met iedere dakbedekking overweg

Je kunt ons gerust dé dakdekker van Bussum noemen. Wij kunnen namelijk met iedere dakbedekking overweg. Of je een plat of schuin dak hebt, maakt voor onze specialisten niets uit. We kunnen overweg met bitumen daken, maar ook met rieten daken en pannendaken. Voor onderhoud kun je dus altijd contact met ons opnemen. Net als dat we ook schade aan verschillende soorten daken kunnen herstellen.

Contact opnemen met de dakdekker in Bussum?

Heb jij schade aan je dak of wil je onderhoud door ons laten verrichten? Neem dan contact met ons op, zodat we je snel kunnen helpen. Ook als je vragen hebt over onze dienstverlening, kun je deze altijd aan onze specialisten stellen. Neem ook in dit geval gerust telefonisch contact met ons op.