Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Dakdekker De Bilt / Bilthoven

Dakdekker in De Bilt / Bilthoven: transparante service & gratis dakinspectie

Voor dakwerkzaamheden in De Bilt / Bilthoven heeft u een dakdekker in die gemeente nodig om dakrenovaties, dakreparaties, nieuwe daken plaatsen, daklekkages verhelpen, daklood vervangen of schoorsteenrenovaties te laten uitvoeren. Schakel daarvoor dan de dakdekkers in De Bilt / Bilthoven van Dakbeheer Acuut in. Als ervaren dakdekkers bij u in de regio weten we dat een woningdak voor de meeste mensen het goede gevoel van veiligheid geeft. Het dak zorgt voor bescherming tegen de elementen en voor wooncomfort. Wij voorzien onze klanten dan ook altijd van een optimaal veilig dak. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden als dakdekker in De Bilt / Bilthoven? Daarover leest u hieronder meer. Wilt u een gratis dakinspectie aanvragen? Neem dan snel contact met ons op.

Dakonderhoud

Een dak dat vele jaren moet meegaan, heeft in de loop der jaren enig dakonderhoud nodig. Dan weet u zeker dat u er zo min mogelijk onkosten aan heeft. Dan zijn incidenteel wat kleine(re) dakreparaties nodig. En als die aan de orde zijn, geval is, weet dan dat wij alles in het werk zetten om en uw omwonenden zoveel mogelijk te ontzien.

Dakbedekking plaatsen

Wij werken graag met de beste materialen om uw dak te repareren of van de benodigde dakbedekking te voorzien. Dakbedekking plaatsen met diverse materialen, waarvan bitumen, EPDM en dakpannen de populairste soorten, doen wij om u te laten genieten van een duurzaam en betrouwbaar dak.

Dakdekker Bilthoven

dakdekker in de bilt en bilthoven

Waarom in De Bilt / Bilthoven kiezen voor Dakbeheer Acuut?

Wij zijn dakdekkers in De Bilt / Bilthoven met specialisaties in diverse soorten dakwerken, zoals het plaatsen en repareren van diverse soorten dakbedekkingen en daklekkages verhelpen. Onder andere verzorgen wij dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud aan alle typen daken, lichtkoepels en dakkapellen. Wat maakt het inschakelen van Dakbeheer Acuut voor u aantrekkelijk?

 • Wij rekenen geen voorrijkosten
 • Wij doen een gratis dakinspectie
 • Wij vragen en scherpe vaste prijs per m²
 • Wij hebben 20 jaar ervaring!
 • Wij bieden 10 jaar garantie

Bellen of offerte aanvragen

Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

Wij rekenen geen voorrijkosten

Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

U heeft
10 jaar garantie

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

Offerte aanvragen voor een lekkend dak

24/7 spoedreparatie

Is uw dak beschadigd door een storm? Dat kan zomaar op een dag of nacht gebeuren. U kunt onze spoedservice 24/7 bellen voor een spoedreparatie van uw dak in De Bilt.

Nieuw dak plaatsen

Heeft u plannen om een nieuw dak op uw woning te laten leggen. Als dakdekker in De Bilt / Bilthoven hebben wij alle expertise in huis voor het plaatsen van verschillende daktypen, dus ook platte, schuine en ronde daken. Wilt u weten wat de beste soort dak en/of dakbedekking voor uw huis of bedrijfspand is? Wij denken altijd graag met u mee over de best passende oplossing voor uw dak.

dakdekkersbedrijf dakbeheer acuut

Contact met Dakbeheer Acuut

Meer weten over het laten plaatsen van een dak, het repareren of renoveren van daken, schoorsteenrenovatie of daklood vervangen? Neem dan gerust contact uw dakdekker in De Bilt of Bilthoven via nummer 085 002 63 07, of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten op het contactformulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
×

  Dakbeheer acuut

  Gratis dakinspectie aanvragen

  Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaand formulier of bel direct naar 085 002 6307

  ×