Vrijblijvende offerte aanvragen

  Schoorsteen renovatie

  Schoorsteen renovatie om lekkages en vochtschade te voorkomen

  Een schoorsteenrenovatie bij uw woning of bedrijfspand kan soms nodig zijn. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw schoorsteen te laten inspecteren en onderhouden om eventuele problemen vroegtijdig te detecteren. Op deze manier kan ook voorkomen worden dat er ernstige problemen optreden met schoorsteenrenovatie tot gevolg. Bij Dakbeheer Acuut kunt u terecht voor een gratis dak- en schoorsteeninspectie. Uiteraard zijn wij ook de ervaren dakdekkers die bij u een vakkundige schoorsteenrenovatie kunnen uitvoeren. Neem voor meer informatie, advies en een afspraak gerust contact met ons op.

  Wanneer en waarom schoorsteenrenovatie?

  Er zijn verschillende redenen waarom schoorsteenrenovatie nodig kan zijn. Bijvoorbeeld bij:

   • beschadigd metselwerk: stenen of metselwerk kunnen beschadigd raken door de weersomstandigheden, vocht of hitte.
   • problemen met de voering: de binnenkant van de schoorsteen moet ook worden gecontroleerd op beschadigingen, zoals scheuren in de voering.
   • blokkades: als er vuil, roet of ander puin in de schoorsteen terechtkomt, kan dit de rookafvoer blokkeren en de luchtstroom belemmeren.
   • Veroudering: als uw schoorsteen oud is, kan een renovatie nodig zijn om ervoor te zorgen dat deze weer veilig en efficiĆ«nt werkt.

  schoorsteen renovatie en gratis dakinspectie

  schoorsteen laten repareren

  Wat is onderdeel van schoorsteen renovatie?

  Een schoonsteen renovatie kan bestaan uit een aantal werkzaamheden die we hieronder afzonderlijk benoemen

  Schoorsteen voegen

  Bij schoorsteenrenovatie komt vaak ook het reinigen en opnieuw voegen aan de orde. Oude, slechte en aangetaste voegen worden dan verwijderd en gereinigd, zodat het nieuwe voegwerk goed kan hechten.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar om u te helpen.

  Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

  Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Offerte aanvragen voor een lekkend dak

  Schoorsteen impregneren

  De schoorsteen impregneren is ook onderdeel van schoorsteenrenovatie. Het biedt de stenen minder kans om vocht op te nemen, zodat de kans op vochtschade minder wordt. Ook hebben vuil, mos en algen minder kans om zich te hechten.

  Schoorsteen reparatie

  Uiteraard vervangen wij ook kapotte stenen en herstellen wij scheuren in het metselwerk. Ook kunnen wij dan het daklood aan de schoorsteen vervangen of herstellen.

  dakbeheer acuut

  2 aandachtspunten bij schoorsteenrenovatie

  Wij attenderen u graag op twee zaken waarop u moet letten bij schoorsteenrenovatie:

  1. Heeft u een gedeelde schoorsteen met uw buren? Dan is het natuurlijk raadzaam om de schoorsteenrenovatie gezamenlijk uit te laten voeren.
  2. Laat u uw dak isoleren of renoveren? Dan is dat ook een zeer goed moment voor schoorsteenrenovatie. De steigers staan er dan toch al. Zo bespaart u uiteraard kosten. En is alles op en rond uw dak direct in orde.

  Gratis dakinspectie aanvragen

  Als u wilt weten of er bij u een schoorsteenrenovatie nodig is, kunt u bij Dakbeheer Acuut een gratis dakinspectie aanvragen. Zo worden in elk geval gebreken aan uw dak of schoorsteen tijdig opgespoord en kunnen wij ze zo snel mogelijk verhelpen met bijvoorbeeld een dak- of schoorsteenrenovatie.

  Contact met Dakbeheer Acuut

  Meer weten over schoorsteenrenovatie of een dakinspectie? Bel ons gerust op nummer 030 207 24 90, of stuur een e-mail naar info@dakbeheeracuut.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website.

   Vrijblijvende offerte aanvragen
   ×

    Vrijblijvende offerte aanvragen
    ×