Vrijblijvende offerte aanvragen

  Over ons

  Wij gaan voor u het dak op

  Wij van Dakbeheer Acuut zijn een dakdekkersbedrijf met goed opgeleide en ervaren dakdekkers in dienst. Al jarenlang staan wij voor onze trouwe klanten klaar en zorgen wij ervoor dat daken in topconditie worden gehouden. Vraagt u zich af hoe wat dat precies doen? Dit leggen we graag aan u uit.

  Wij bieden onze klanten namelijk een gratis dakinspectie aan. Dit is niet verplicht, maar het geeft wel een duidelijk beeld van de huidige staat van uw dak. Zo kunnen eventuele gebreken ook vroegtijdig worden opgespoord en aan worden gepakt. Wij denken graag met onze klanten mee, handelen snel, afspraak is afspraak en wij hanteren scherpe prijzen. Bij ons weet u ook altijd van tevoren waar u aan toe bent. Dat vinden we dan ook erg belangrijk.

  Waarom kiezen voor Dakbeheer Acuut

  Dakdekkers die hun werk met plezier uitvoeren, dat is waar u op kunt rekenen bij Dakbeheer Acuut. Iedere dag weer staan ze met plezier op de daken van klanten om alles in orde te maken. Wij kunnen een lekkage opsporen, aan u uitleggen wat er gaande is en dan met uw goedkeuring een lekkage oplossen. Maar wij kunnen ook uw dak inspecteren, lood vervangen, een plat dak vernieuwen en reparaties aan uw daken uitvoeren.

  Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven waar dat u naar op zoek bent en dan kunnen wij snel een afspraak inplannen. Onze dakdekkers helpen u namelijk graag verder, snelle service, goede prijzen en betrouwbaar!

  dakbeheer acuut aan het werk

  Hoe gaan wij te werk

  Veel mensen vragen zich af hoe dat wij precies te werk gaan. Daarom leggen we het u graag in het kort uit. U komt met een vraag bij ons, bijvoorbeeld met het vermoeden van een beginnende daklekkage of het vermoeden dat uw dak beschadigd is. Wij van Dakbeheer Acuut bieden u dan een gratis dakinspectie aan op hele korte termijn. Dan kunnen wij eventuele gebreken aan uw dak snel inzichtelijk maken.

  Alle bevindingen bespreken wij met u en dan kunnen wij indien gewenst een offerte uitbrengen. Als u dan akkoord gaat met de prijs, kunnen de werkzaamheden in worden gepland. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres om ieder jaar uw daken te onderhouden. Kortom: op ons kunt u rekenen.

  Bellen of offerte aanvragen

  Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

  Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

  Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

  Wij rekenen geen voorrijkosten

  Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

  U heeft
  10 jaar garantie

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

  Wilt u weten wat mogelijk is voor uw dak?

  Het kan natuurlijk zijn dat het lezen van deze informatie wat vragen bij u oproept. Wilt u meer weten over Dakbeheer Acuut? Wilt u direct een afspraak inplannen? Alles is mogelijk en de dakdekkers van ons staan dan ook iedere dag voor u klaar om u te woord te staan. Ook bij spoed kunt u op ons rekenen, u kunt hierbij denken aan een lekkage. Wij komen in dat geval naar u toe en dan gaan we op zoek naar de oorzaak om zo het probleem meteen te verhelpen. Een lekkage moet namelijk direct aan worden gepakt om meer schade te voorkomen.

  Heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten zodat wij u verder kunnen helpen.

  Project 01

  Bent u op zoek naar een professionele dakdekker?

  Bent u op zoek naar een professionele dakdekker?
  Dakbeheer Acuut is een ervaren en gediplomeerd dakdekkersbedrijf. We werken uitsluiten met A-kwaliteit materialen en u krijgt altijd minimaal 10 jaar garantie oplopend tot 20 jaar garantie op een nieuw dak dat door ons wordt aangelegd. Op dit moment rijden we gemiddeld met 9 werkbussen door héél Nederland om elke dag daklekkages te repareren, daken te renoveren of vernieuwen, lood rondom de dakkapel en schoorsteen te repareren, dakreparaties uit te voeren en ga zo maar door.

  Heeft u een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Vrijblijvende offerte aanvragen
   ×

    Vrijblijvende offerte aanvragen
    ×