Over Dakbeheer Acuut

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Over ons

Wij van Dakbeheer Acuut zijn een dakdekkersbedrijf met goed opgeleide en ervaren dakdekkers in dienst. Al jarenlang staan wij voor onze trouwe klanten klaar en zorgen wij ervoor dat de daken in topconditie worden gehouden. U vraagt zich misschien af hoe dat wij dit doen, dit leggen wij u graag uit.

Wij bieden onze klanten namelijk een gratis dakinspectie aan. Dit is niet verplicht, maar het geeft wel een duidelijk beeld van de huidige staat van uw dak. Zo kunnen eventuele gebreken ook vroegtijdig worden opgespoord en aan worden gepakt. Wij denken graag met onze klanten mee, handelen snel, afspraak is afspraak en wij hanteren scherpe prijzen. Bij ons weet u ook altijd van tevoren waar dat u aan toe bent en dat vinden wij belangrijk.

Waarom kiezen voor Dakbeheer Acuut

Dakdekkers die hun werk met plezier uitvoeren, dat is waar u op kunt rekenen bij Dakbeheer Acuut. Iedere dag weer staan ze met plezier op de daken van onze klanten om alles in orde te maken. Wij kunnen een lekkage opsporen, aan u uitleggen wat er gaande is en dan met uw goedkeuring een lekkage oplossen. Maar wij kunnen ook uw dak inspecteren, lood vervangen, een plat dak vernieuwen en reparaties aan uw daken uitvoeren. 

Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven waar dat u naar op zoek bent en dan kunnen wij snel een afspraak inplannen. Onze dakdekkers helpen u namelijk graag verder, snelle service, goede prijzen en betrouwbaar!

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Hoe gaan wij te werk

Veel mensen vragen zich af hoe dat wij precies te werk gaan. Daarom leggen we het u graag in het kort uit. U komt met een vraag bij ons, bijvoorbeeld met het vermoeden van een beginnende daklekkage of het dak moet gerepareerd worden. Wij van Dakbeheer Acuut bieden u dan een gratis dakinspectie aan op hele korte termijn en dan kunnen wij eventuele gebreken aan uw dak snel inzichtelijk maken. 

Alle bevindingen bespreken wij met u en dan kunnen wij indien gewenst een offerte uitbrengen. Als u dan akkoord gaat met de prijs dan kunnen de werkzaamheden in worden gepland. Maar bij ons bent u ook aan het juiste adres om ieder jaar uw daken te onderhouden, op ons kunt u rekenen.

Wilt u weten wat mogelijk is voor uw dak?

Het kan natuurlijk zijn dat het lezen van deze informatie wat vragen bij u oproept, u wilt meer weten over Dakbeheer Acuut? Of misschien wilt u wel direct een afspraak inplannen. Alles is mogelijk en de dakdekkers van ons staan dan ook iedere dag voor u klaar om u te woord te staan. Ook bij spoed kunt u op ons rekenen, u kunt hierbij denken aan een lekkage, wij komen dan naar u toe gaan op zoek naar de oorzaak en dan verhelpen wij het probleem direct. Een lekkage moet namelijk direct aan worden gepakt om meer schade te voorkomen. 

Heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten zodat wij u verder kunnen helpen.