Wilt u een gratis dakinspectie?

Wat zeggen klanten over ons?

” Met de storm laatst veel schade aan het dak gehad. Ik belde onder andere Dakbeheer Acuut op voor spoed. Ze waren de enige die snel bij ons konden zijn voor een noodreparatie. Door weer en wind hebben ze gewerkt. Ze hebben nu in ieder geval een nieuwe vaste klant!”

Kees Verweij

Ruim 0
Jaar ervaring
Meer dan 0
Daklekkages per maand
0 +
Dagelijkse Reparaties
Altijd tot 0
Jaar garantie

Een gratis dakinspectie

Een gratis dakinspectie wordt uitgevoerd door de ervaren dakdekkers van Dakbeheer Acuut. Het is goed om hiervoor te kiezen, waarom? Het dak moet uw woning beschermen tegen wind, regen, de felle zon en andere weersomstandigheden. Maar het dak kan deze beschermende functie alleen goed uitvoeren als het dak goed onderhouden wordt. Het dak moet zich dus in een goede conditie bevinden. 

Als u regelmatig een dakinspectie uit laat voeren door ons, dan kunnen grotere problemen voorkomen worden. Niemand zit er op te wachten als er grote onkosten aan het dak ontstaan, daarom is het beter dat u dit probeert te voorkomen. Onze dakdekkers helpen u daar graag een handje bij en zij willen graag ieder jaar uw daken inspecteren en kijken of dat alles in orde is.

 

Waarom zou u een gratis dakinspectie kiezen?

Door een gratis dakinspectie uit te laten voeren door de goed opgeleide dakdekkers van Dakbeheer Acuut, kunnen eventuele gebreken op tijd op worden gespoord. Er kan dan ook snel wat aan worden gedaan, voordat ze dus nog meer schade aan kunnen richten. 

Als bijvoorbeeld een lekkage niet op tijd wordt opgespoord, kan deze in korte tijd erg veel schade aanrichten en dan kost de dakreparatie ook veel meer geld. Zonde natuurlijk en zeker als dat voorkomen kan worden. Kiest u er daarom ook voor om de voordelen te mogen ervaren van de gratis dakinspectie welke door onze ervaren dakdekkers van Dakbeheer Acuut uit wordt gevoerd

Daklekkage

Mocht u dat overkomen en er niets mee doen, dan zal de lekkage alsmaar groter worden en meer schade aanrichten.

Dakdekker

Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan een dakinspectie. Deze wordt compleet gratis voor u gedaan.

Dakreparatie

Er zijn verschillende redenen om een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie.

FLAT ROOF

Plat Dak vernieuwen

Wilt u weten wat de staat van uw plat dak is en of deze vernieuwd dient te worden, neem dan contact met ons op.

Hoe gaan we te werk met een gratis dakinspectie?

Bij een dakinspectie worden een aantal aspecten goed gecontroleerd. Om u daar een goed beeld van te geven vertellen we u daar graag wat meer over. Wij van Dakbeheer Acuut zullen onder andere kijken naar de dakbedekking, we kijken ook goed naar de dakgoten. Bij de dakgoten wordt er gekeken of dat er geen sprake is van verstoppingen of scheuren. 

Er moet ook naar de dakconstructie gekeken worden, soms kunnen houten balken namelijk verschimmelen of verrotten en dan moet daar ook snel wat aan worden gedaan. Het is daarom zinvol dat u snel contact met ons opneemt en dan kunnen wij direct een afspraak voor een gratis dakinspectie inplannen bij u op locatie.

 

Nu een gratis dakinspectie aanvragen

Bent u overtuigd en wilt u ook graag een gratis dakinspectie aanvragen? U gaat er zeker geen spijt van krijgen als u daarvoor nu contact met ons opneemt. De dakdekkers van Dakbeheer Acuut staan voor u klaar, het werk kan direct in worden gepland. Maar ook wanneer dat u vrijblijvend een offerte aan wilt vragen of andere vragen heeft, staan wij voor u klaar. 

We doen er alles aan om te zorgen dat uw dak zijn beschermende functie uit kan blijven oefenen en daarom bieden wij u de gratis dakinspectie aan. Dus wilt u er meer over weten of een afspraak inplannen? We horen het graag van u!