Vrijblijvende offerte aanvragen

  Gratis dakinspectie

  Een gratis dakinspectie

  De ervaren dakdekkers van Dakbeheer Acuut voeren graag een gratis dakinspectie bij u uit. Het is goed om hiervoor te kiezen, waarom? Het dak moet uw woning beschermen tegen wind, regen, de felle zon en andere weersomstandigheden. Maar het dak kan deze beschermende functie alleen goed uitvoeren als het dak goed onderhouden wordt. Het dak moet zich dus in een goede conditie bevinden.

  Als u regelmatig een dakinspectie uit laat voeren door ons, dan kunnen grotere problemen voorkomen worden. Niemand zit er op te wachten als er grote onkosten aan het dak ontstaan. Daarom is het beter dat u dit probeert te voorkomen. Onze dakdekkers helpen u daar graag een handje bij en ze komen graag ieder jaar uw dak inspecteren om te kijken of alles in orde is.

   Vrijblijvende offerte aanvragen

   Waarom zou u een gratis dakinspectie kiezen?

   Door een gratis dakinspectie uit te laten voeren door de goed opgeleide dakdekkers van Dakbeheer Acuut, kunnen eventuele gebreken op tijd op worden opgespoord. Er kan dan ook snel wat aan worden gedaan, voordat ze nog meer schade aan kunnen richten.

   Als bijvoorbeeld een lekkage niet op tijd wordt opgespoord, kan deze in korte tijd erg veel schade aanrichten en dan kost de dakreparatie ook veel meer geld. Zonde natuurlijk en zeker als dat voorkomen kan worden. Kies daarom ook voor de fijne voordelen van de gratis dakinspectie door de vaklieden van Dakbeheer Acuut.

   Gratis dakinspectie

   dakgoot inspectie

   Hoe gaan we te werk met een gratis dakinspectie?

   Bij een dakinspectie worden een aantal aspecten goed gecontroleerd. Om u daar een goed beeld van te geven vertellen we u daar graag wat meer over. Wij van Dakbeheer Acuut zullen onder andere kijken naar de dakbedekking en de dakgoten. Bij de dakgoten wordt er gekeken of dat er geen sprake is van verstoppingen of scheuren.

   Er moet ook naar de dakconstructie gekeken worden, soms kunnen houten balken namelijk verschimmelen of verrotten. Daar dan moet daar ook snel wat aan worden gedaan. Het is dan ook zinvol dat u snel contact met ons opneemt zodat we direct een afspraak voor een gratis dakinspectie in kunnen plannen bij u op locatie.

   Bellen of offerte aanvragen

   Wij staan 24/7 klaar voor elke dakdekkersklus

   Direct ingepland (meeste klussen binnen 2 weken)

   Wij proberen u altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

   Wij rekenen geen voorrijkosten

   Wij zijn snel ter plaatse in de hele provincie Utrecht.

   U heeft
   10 jaar garantie

   Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5.0

   Offerte aanvragen voor een lekkend dak

   Nu een gratis dakinspectie aanvragen

   Bent u overtuigd en wilt u ook graag een gratis dakinspectie aanvragen? U gaat er zeker geen spijt van krijgen als u daarvoor nu contact met ons opneemt. De dakdekkers van Dakbeheer Acuut staan voor u klaar en het werk kan direct in worden gepland. Maar ook als u vrijblijvend een offerte aan wilt vragen of andere vragen heeft, staan wij voor u klaar.

   We doen er alles aan om te zorgen dat uw dak zijn beschermende functie uit kan blijven oefenen en daarom bieden wij u de gratis dakinspectie aan. Dus wilt u er meer over weten of een afspraak inplannen? We horen het graag van u!

   gratis dakinspectie van dakbeheer acuut

   Bent u op zoek naar een professionele dakdekker?

   Dakbeheer Acuut is een ervaren en gediplomeerd dakdekkersbedrijf. We werken uitsluiten met A-kwaliteit materialen en u krijgt altijd minimaal 10 jaar garantie oplopend tot 20 jaar garantie op een nieuw dak dat door ons wordt aangelegd. Op dit moment rijden we gemiddeld met 9 werkbussen door héél Nederland om elke dag daklekkages te repareren, daken te renoveren of vernieuwen, lood rondom de dakkapel en schoorsteen renovatie, dakreparaties uit te voeren en ga zo maar door.

   Heeft u een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!